HomeИНТЕРЕСНО19 ноември международен ден на мъжете

19 ноември международен ден на мъжете

ден на мъжете

19 ноември международен ден на мъжете

На 19 ноември празнуваме празника на нашите пораснали мъже.

Нека обобщя – първия и основен проблем на мъжете са жените. 

С нас не могат, но и без нас не могат. Мъжете винаги са пренебрегваните. Ние не се интересуваме от тяхното психическо здраве, не ги питаме за проблемите им и сме готови да скочим веднага отбранително при вида на мъжки сълзи. И пот. Шегувам се. Мъжете са тези създания, без които наистина не можем да съществуваме и да се възпроизвеждаме, като ни помагат да вършим цялата домакинска работа, планирането на задачите и почивката и в замяна единствено ни сменят маслото на колата. А да и понякога правят коментар за теглото ни и ей тази пъпка на върха на носа ни. Нека им отдадем подобаваща чест. 

Замисляли сте се колко често сме правили нещо мило за половинката си. Дали не го приемаме за даденост? Точно по този повод ви приканвам да го изненадаме с нещо – от подарък като закачлива картичка или вечеря навън (разбира се той плаща) 😀

И въпреки че празника е изцяло мъжки, нека бъдем съпричастни с тях, като за целта сме определили едни от най-привлекателните български мъже. Пожелавам ви приятно празнуване.

Калин Врачански 

Калин Врачански е актьорът по- познат от ролята си в „Стъклен дом“. И макар да мина много време от тогава още помня погледите, които лелите пред блока ми отправяха, като започнеше сериала. За скромните си 42 години си е изградил името на един от красивите и успешни български мъже.

Владо Карамазов

На нго дори мъжете му се възхищават. Дали от ерата на „Сървайвър“ или сега, с прошарена коса го харесваме повече, не мога да кажа. Истината е, че новото 44 е 22, както бялото е новото черно.

Григор Димитров 

Единствено съжалявам, че не го класирам в първите 5 на класацията. Въпреки че присъства в почти всяка една класация, има защо. Дали заради тениса или заради това, че е разбил сърцата на Мария Шарапова и Никол Шерцингер , Гришо си остава най-желания мъж както в нашата мила България, така и по света. 

Иво Аръков 

Няма жена, която да  не въздиша по перфектната фигура на Иво Аръков. Е, и на чаровната му усмивка също. За съжаление е зает, мили дами, но това не пречи поне да се възхищаваме на снимките и ролите му в „Съни бийч“ и „Скъпи наследници“.

Наум Шопов 

Така и така сме го подкарали откъм актрьори, дайте да продължим с Наум. Направи ни изключително приятно впечатление на мил и възпитан мъж, който е и завидно умен. Макар и известността си да придоби като водещ на риалитито „ Ергенът“, мога да се закълна че предаването гръмна благодарение на водещия, а не от самия ерген. 

Павел Иванов 

Само едно не ми е ясно, всички тези актьори как все ги подбират толкова чаровни. По златното сечение ли ги избират или им дават някакви хранителни добавки. Павел Иванов сравнително скоро е на българския екран, като се прочу в ролята си в „Татковци“, заедно с Филип Буков. С нетърпение очакваме ролята му на Гунди и сме сигурни, че ще я изиграе страхотно и така още повече ще влезе под кожата ни.

Атанас Колев  

Синеоок, певец, с медицинско образование…Какво повече да искаш. Всестранно развития Атанас придобива славата си от участието си в „Х фактор“ Знаем че не му се носи много добра слава, но пък…

Станислав Иванов 

Е, признайте си. Има нещо наистина привлекателно в готвачите. Дали защото умеят да ни приготвят нещо сладичко… Казват че любовта на мъжа минавала първо през стомаха, ама ще се окаже вярно и за двата пола.

Деан Иванов 

С малко нестандартна професия на ютубър, Деан се занимава и с маркетинг като обикаля по всички краища на света. Макар и зает с пътувания, непременно очакваме завръщането му в България.

Павел Денов – Пашата 

Заветното дуо Торино и Пашата вече от доста дълго време творят музиката си. Последната им песен с Устата също се превърна в хит, а ние все така си точим лиги по Пашата. Не случайно заема първото място, Павел притежава всички външни качества, които се харесват на жените (да се надяваме и вътрешни) Пожелаваме му много професионални и лични успехи и да е все така усмихнат и благодарен към феновете си.


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: