HomeМОДАКим Кардашиян е „Мъж на годината“

Ким Кардашиян е „Мъж на годината“

ким кардашиян

Ким Кардашиян е „Мъж на годината“

Ким Кардашиян беше отличена като един от „Мъжете на годината“ на GQ за 2023 г. В Instagram Кардашиян сподели новината, че е призната за Магнат на годината от списанието.

Интервюто е проведено заедно с нейната майка Крис Дженър и сестрите ѝ Кортни и Клои. То обхваща различни теми като бизнес начинанието SKIMS, семейството и покойния й баща Робърт Кардашиян, пише The Economic Times.

Титлата „магнат“ е присъдена на Кардашиян, защото SKIMS става официалното бельо на NBA. По време на фотосесията Кардашиян е облечена предимно в мъжко облекло. Тя носи риза на райе, шарена вратовръзка, бомбър яке, голямо сако и дори изрязан потник, съчетан с дъмбели.

Тези модни селекции закачливо отдават почит на нейното предизвикателство към конвенционалните мъжки стереотипи. Както и на силното ѝ присъствие в бизнес сферата. Признанието в класацията на GQ за мъже на годината подчертава триумфа ѝ в това преследване.

Фотосесията предизвика различни реакции

Мнозина я аплодираха за предизвикателството към половите норми и празнуването на женствеността. Други критикуваха снимките като ненужно допълнение към списък, традиционно запазен за мъже.

Въпреки противоречията, титлата на Ким Кардашиян като магнат на годината допълнително затвърждава статута й на успешен предприемач. Със SKIMS, който сега се оценява на 4 милиарда долара, марката преживява несравним успех.

Само през последните месеци тя пусна мъжка линия и си сътрудничи със Swarovski, в допълнение към партньорството с NBA. В интервюто Кардашиян разказва и за развода си с Кание Уест, подчертавайки желанието си четирите им деца да се чувстват обичани и чути. Тя признава колко е важно да сме чувствителни към техните емоции, независимо от възрастта им. Казва, че се стреми да споделя само информация, която те могат да разберат.

Последният брой на GQ с участието на Ким Кардашиян ще бъде наличен на 28 ноември.


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: