HomeИНТЕРЕСНОКакво си струва да купим на Черния петък? 

Какво си струва да купим на Черния петък? 

черен петък

Какво си струва да купим на Черния петък? 

Черният петък чука на вратата и е време за намаления. Техника, дрехи, стоки за дома, подаръци и почти всичко останало е намалено наведнъж. Това може да бъде объркващо! Точно затова сме подготвили списък с най-добрите предложения за покупка на черния петък. Те могат да бъдат идеални и за подарък за предстоящите празници! 

Не забравяйте, че ако не се нуждаете от определен артикул, това е лоша покупка, дори ако е много намален.

Фокусирали сме се върху техника за дома и работата.

Кога е Черният петък  през 2023 г.?

Черният петък през 2023 г. се пада на 24 ноември. Въпреки това през последните няколко години намаления започват по-рано. Някои търговци пускат разпродажба още в края на октомври. Черен петък и Кибер понеделник се смесиха, за да създадат дълъг маратон за пазаруване.  

Ако пазарувате някой от артикулите по-долу, бъдете сигурни, че те ще бъдат на едни от най-ниските цени за годината. Така че се чувствайте спокойни да ги добавите в кошницата си.

Компютри, лаптопи и таблети

Ако имате нужда от нов лаптоп , настолен компютър, компютър за игри, Черният петък е моментът за пазаруване. Нуждаете се от нов таблет? Таблетите са сред най-добрите покупки на Черния петък и са подходящи за подарък.

Електронен четец

Ако още нямате идея както да подарите на семейството и приятелите си за Коледа, ние имаме страхотно предложение! Електронният четец е подходящ както за деца, така и за по-възрастни хора. Той ще забавлява, обучава и не вреди на очите.

Малки електроуреди

Чудили сте се относно закупуването на нов луксозен миксер, блендер, фритюрник или тенджера под налягане? Офертите за тези неща са често срещани на Черния петък, очаквайте до 50% отстъпки. Електроуред за жени и мъже

Необходимостта от отстраняване на нежеланите косъмчета е вечна тема за жените. Затова добра покупка е домашен IPL епилатор! Уредите бързо се изчерпват, затова слагайте епилатора в кошницата от сега! За любимия мъж няма да сбъркате ако вземете електрическа самобръсначка или машинка за подстригване. Дали предпочитат гладко лице или се грижат за брада? Която и от двете възможности да важи, подмяната ще ги зарадва!

Безжични слушалки

За подарък или за вас, безжичните слушалки са добра покупка на Черен петък. Те са популярни и лесно преносими. Ако имате нужда от по-големи слушалки за шумоизолиране, ще намерите много оферти и за тях.

Играчки

Популярните играчки се разпродават бързо или упорито остават на пълна цена. Тази година ще искате да изчакате пазаруването на играчки до Черния петък, според експертите. Миналата година видяхме 20% до 50% намаление на играчки.


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: