HomeКРАСОТАCera Ve направиха над 390 безплатни прегледа

Cera Ve направиха над 390 безплатни прегледа

събитие cera ve

Cera Ve направиха над 390 безплатни прегледа

Инициативата се проведе в три града на страната, като над 160 студенти участваха в лекциите, посветени за грижа на кожата.

Проектът Cera Ve days, на дермокозметичната марка CeraVe, се проведе в три града и четири локации за първи път в страната. Наред със забавленията, кафето, партито и креативните снимки, над 390 студенти се възползваха от възможността за безплатни дерматологични прегледи на кожата, а 160 от тях присъстваха на образователни панели.

С цел да доближи по-младото население до това колко е важно дерматологът да бъде първата спирка, когато става дума за правилна грижа за кожата, проектът беше реализиран в Биологическия факултет на Софийски университет, както и в Студентски град  в София, в Медицинския университет в Пловдив и Американския университет в Благоевград.Студентите имаха безброй въпроси

към специалистите по дерматология д-р Самер Шокър и д-р Катерина Стоянова и представителя на марката Илина Маринова. Не пропуснаха възможността и да се снимат и разговарят инфлуенсъра и посланик на CeraVe -Изабел Овчарова. Освен съвети, младежите получиха над 10 000 мостри от продукти Cera Ve.

събитие cera ve
събитие cera ve

Промоционални акции за студенти

Още преди началото на проекта и до 15-ти ноември е налична ексклузивна оферта за студенти в онлайн аптека Benu. Чрез въвеждане на код CERADAYS при закупуване на продукти Cera Ve се изчислява студентска отстъпка от 20%.

Тези събития позволиха на популярната дермокозметична марка да се свърже директно с младите хора, да ги изслуша и разбере още по-добре техните нужди, за да развие и подобри продуктите в сътрудничество с дерматолози. Големият интерес, който студентите проявиха към грижата за кожата в дните на Cera Ve, е допълнителен стимул за тази марка да продължи мисията си да обучава младите хора и през 2024 г.

Повече информация за Cera Ve можете да намерите на официалния сайт на марката.MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: