HomeМОДАЛепа Брена представи бранда си в България

Лепа Брена представи бранда си в България

лепа брена

Лепа Брена представи бранда си в България

Сръбската изпълнителка зарадва своите дамски почитателки в страната с откриването на линията си Lady B.

Фахрета Яхич-Живойнович, известна с псевдонима си Лепа Брена, представи марката си висококачествени чорапогащници в Paradise Center. Изпълнителката освен че представи брада си, ще зарадва феновете си и с концерт в Арена Армеец.

чорапогащници лейди би

Повече за Lady B 

Новата линия Lady B е изработена от специално патентовани нишки от Испания, а се произвежда в Италия, световната столица на чорапите. Уникалните чорапогащи имат оформящ ефект, прилепват нежно към тялото, грижат се за кожата, придават усещане за мекота и не допускат дразнене. Брандът е идея на нея и на мъжа и, който я подкрепя в създаването на този висококачествен продукт. Макар и да съществува сравително отскоро Lady B озари балканските пазари, като от днес вече ще присъства и в България.

Лепа Брена смята да унищожи възрастовата и килограмовата  дискриминация

И затова създава продукта, който може да скрие целулита и да накара всяка една жена да се чувства в най-добрата версия на себе си. Според нея дори и идвън модния свят- жените 50+ биват пренебрегвани и дори подигравани заради техните несъвършенства. Линията и „Елеганс“ дори е създадена специално за по-пълните дами, които често се сблъскват с намирането на качествен продукт, който да пасва идеално на фигурата им.

На събитието Лепа Брена сподели:

Неизменно през годините моята мисия е всяка жена да се чувства комфортно в кожата си и да се гордее със себе си.Така заедно с моя екип създадохме иновативна линия бельо без аналог на пазара. Чорапогащите от серията Lady B са със съдържание на хиалуронова киселина и златни наночастици за идеално съчетание между козметика и естетика. Предстои да представим и друг уникален продукт – чорапогащи, които скриват напълно целулита.“ 

представяне на лейди би

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: