HomeКРАСОТАДали Адел ще стартира собствен козметичен бранд?

Дали Адел ще стартира собствен козметичен бранд?

адел

Дали Адел ще стартира собствен козметичен бранд?

Световноизвестната изпълнителка Адел е създала фирма, която феновете й предполагат, че е козметична.

адел в черна рокля
Снимка: Kevork Djansezian/Getty Images

Адел може да поеме по съвсем различен път със създаването си на нова компания.

Според PlanetRadio, Адел е подала документите за създаване на компания, наречена The Shelbourne Collective Limited.

Регистрираният адрес на компанията е в Лондон, като Адел е посочена като единствен директор. Както съобщава The Mirror, новият бизнес може да бъде козметична марка, като публикацията предполага, че продуктите могат да включват сенки за очи и очна линия – позволявайки на феновете да възпроизведат характерния поглед на очите на 35-годишната изпълнителка.

Други слухове включват възможни продукти за грижа за тялото като кремове и лосиони, както и червила и балсами за устни.Слуховете загатват и че компанията може и да се е преориентирала в производството на парфюми, бижута, часовници или дори бельо.

Според The Mirror компанията е създадена този месец, като естеството на бизнеса е посочено като „специализирани дизайнерски дейности“.

Ако Адел създаде своя собствена линия за красота, тя ще последва стъпките на много от колегите си поп звезди. Селена Гомез стартира своята марка грим Rare Beauty през септември 2020 г., а R.EM Beauty на Ариана Гранде се появи на пазара през ноември 2021 г, като до момента и двата бранда се радват на невиждан успех

Марката на Риана Fenty Beauty стартира през 2017 г. И също стана изключително популярна. След това суперзвездата се  насочи в грижата за кожата, като Fenty Skin отпадна през 2020 г.


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: