HomeСЪБИТИЯEd Sheeran и новия му албум „Autumn Variations“

Ed Sheeran и новия му албум „Autumn Variations“

ед шийран

Ed Sheeran и новия му албум „Autumn Variations“

Ed Sheeran споделя първите 2 от 14 официални видеоклипа, създадени от фенове, към песните от новия му албум. 

Суперзвездата Ed Sheeran представя 14 музикални видеоклипа, създадени от фенове, по новия му албум „Autumn Variations“. Поредицата стартира днес с премиерата на първите два видеоклипа: „That’s On Me“ от Beatriz Santamaria Pinha от Бразилия и „American Town“ от Michael Lamhang от САЩ, като и двата вече са налични в официалния YouTube канал на Ed. Гледайте ТУК .

По-рано тази есен

Ed призова феновете от цял свят да създадат свои собствени видеоклипове към всяка песен от „Autumn Variations“. След като получи над 4000 видеа  от създатели в над 75 държави, Ed лично избра 14 победители. Те представляващи 14 различни държави на пет континента. Така той осъществи първоначалната си визия – това е албум за фенове от феновете. Останалите 12 видеоклипа ще бъдат пуснати през следващите седмици. 

„Създадох „Autumn Variations“ за феновете и наистина имах желанието да ги включа в този албум. Исках да видя как интерпретират музиката. Затова реших да помоля феновете си от цял свят да направят видеоклипове към всяка песен от албума. Имаше толкова много предложения и съм щастлив да съобщя, че ще пусна всичките 14 видеоклипа, създадени от фенове, започвайки с „That’s On Me“. Искам специално да благодаря на всеки един от тях. Много ги харесвам и се надявам, че вие също ще ги харесате.“ 

Режисьорът на видеото от САЩ – Michael Lamhang, добави:

„ Angie и аз сме заедно от почти 10 години и музиката на Ed присъства навсякъде. През любовта, през загубата и всичко между тях, музиката му е саундтракът на съвместния ни живот. Знаехме, че разказването на собствената ни история е само един от начините, с които да споделим колко значи музиката му за нас.

„American Town“ беше идеалната песен за нас, с която да опишем нашето приключение заедно. Да се отърсим от всички очаквания от света около нас и да се съсредоточим върху най-важното. Текстовете на Ед казват всичко „Изгубени в любовта и не искаме да бъдем намерени… Само ти и аз“ („Lost in love and we don’t wanna be found… It’s just you and me”). Заедно с True Story Films успяхме да превърнем нашата визия в реалност и се забавлявахме толкова много по време на процеса!“

Издаден през септември,

„Autumn Variations“ оглави класацията за продажба на албуми на „Billboard“, след дебютирането под #1 на „-“ (subtract) в същата класация по-рано тази година. “Autumn Variations” е седмият студиен албум на Sheeran и първият дългосвирещ албум, издаден от неговия собствен лейбъл Gingerbread Man Records. В рамките на дни той пусна и „Autumn Variations (Fan Living Room Sessions)“ – разширената версия. Той включва изпълнения на живо, записани в домовете на фенове по време на рекордния, северноамерикански етап от неговото турне.

Ed наскоро завърши северноамериканския етап от своето турне „Mathematics Tour“, поставяйки рекорди за посещаемост на 13 стадиона, включително най-голямото му шоу в САЩ до момента – на „MetLife Stadium“ в Ийст Ръдърфорд, Ню Джърси, пред над 89 000 фена. Миналата седмица Ed получи номинация за награда „GRAMMY®“ –  неговата 17-та номинация до момента, в категорията „Най-добър поп вокален албум“ за „-“ . 

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: