HomeМОДАИдеи за визии в новогодишната нощ

Идеи за визии в новогодишната нощ

жена със златно сако

Идеи за визии в новогодишната нощ

Дойде този момент от годината, когато си задаваме въпроса „Какво да облека в новогодишната нощ?“. Изборът винаги трябва да е стилен, бляскав, но и удобен, за да може да се забавляваме цяла нощ. Разбира се, облеклото зависи и от мястото, на което ще празнуваме. Ако сте в изискан ресторант, заложете на дълга елегантна рокля. За клуб изберете нещо бляскаво и секси, а за открито се облечете топло като добавите красив шал или друг аксесоар.

Ако ви предстои новогодишно или коледно парти с колегите, също може да си откраднете някоя от следващите идеи:

Блестящ гащеризон

Кога, ако не на Нова година, ще облечете гащеризон с блясък? За да отпразнувате края на 2023 г., изберете. Съчетайте го с тънък ток, за да удължите още повече краката си. 

бляскав гащеризон
@BEST.DRESSED

Черна рокля

Малката черна рокля винаги е добър избор! Но в случая може да бъде дълга и защо не дантелена? Комбинирайте я с красив аксесоар или ярки обувки, за да се откроите.

жена с черна рокля
@TASHAGHOURI

Пера

Ако искате визията ви наистина да бъде запомняща се, то сложете пера. Може да изберете рокля, покрита изцяло с пера или само аксесоар, който ще добави елемент на пух към вашето облекло.

рокля с пера
@PEACE.ELIZABETHH


Ефектна блуза

Декември е студено и някои посрещат Нова година на открито. Тогава страхотен вариант би било да изберете дълъг панталон с ефектен топ. Ако пък сте в клуб и ще танцувате цяла нощ, може да заложите на по-небрежна визия. Например бляскава блуза, дънки и удобни обувки.

жена със сребрист потник
@JAMEELAJOIE

Червена рокля

Ако все още сте в Коледно настроение, облечете се в класическо червено и добавете много блясък!

жена с червена рокля
@FISAYOLONGE

Сако

Този вариант е подходящ за фирмено парти или изискан ресторант. Можете отново да си поиграете с някои аксесоари, за да добавите допълнителна нотка на блясък в новогодишната нощ.

черно сако
@MELISSASWARDROBE

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: