HomeИНТЕРЕСНОКоледните подаръци, с които ще зарадвате всяко дете 

Коледните подаръци, с които ще зарадвате всяко дете 

дете отваря подарък

Коледните подаръци, с които ще зарадвате всяко дете 

Гледайки как децата отварят подаръци с вълнение в коледната сутрин, пазаруването в последната минута и опаковането до късно вечерта си заслужава! Независимо дали търсите нещо за вашето или друго дете, ние избрахме широка гама от коледни подаръци за деца от всички възрасти.

Какъвто и подарък да изберете, уверете се, че е подходящ за възрастта на децата. Ако имате по-голямо дете, не се притеснявайте. Големите деца нямат проблем да ви кажат какво искат да видят под елхата на 25 декември. Разбира се, винаги е удобно да имате някои допълнителни опции в задния си джоб. Ето защо сме избрали най-добрите коледни подаръци и за деца над 3 години.

За да намерите подарък, който наистина ще зарадва вашето дете, е изключително важно да вземете предвид и неговите интереси и хобита. Ето и идеите на MADAMSKO за подаръци под елхата:

Детска кухня

Започваме с нещо, което ще зарадва всяко дете! От малки до големи, детската кухня печели сърцето на всички. Изберете я да бъде от дърво за по-високо качество и издръжливост. Дървените игри са по-безопасни за използване. Те могат да издържат на груба игра, намалявайки риска от счупване и потенциално нараняване. Освен това играчките, които издържат, могат да бъдат предадени на по-малки братя и сестри или дарени, удължавайки живота им.

Колкото повече детската кухня се доближава на вид до истинска, толкова по-интересна ще бъде за детето.

детска кухня
@Olli Ella

Конструктор

Децата обичат да създават и да изследват. Точно затова конструкторите са изключително занимателни и полезни. Те дават възможност на всяко дете да отключи своята безгранична креативност. Някои сетове могат да бъдат допълвани с други комплекти и така да се изграждат структури, превозни средства, герои и цели светове.

Конструкторите могат да бъдат образователни, насърчаващи когнитивното развитие, пространственото мислене, фините двигателни умения и логиката.

деца играят с лего

Фотоапарт

Детските фотоапарати са най-подходящи за 3-10 години. Те са лесни за използване и дават възможност на децата да улавят моменти през собствените си очи.

Когато избирате такъв фотоапарат, освен да се съобразите с възраста, е добре да гледате той да е удобен. Има модели, които например са с гумен калъф, който предпазва от случайни изпускания. Може да изберете да бъде в любимия цвят на детето ви. И не на последно място, погледнете характеристики и качеството на изображение.

дете държи фотоапарат
kidamento

Персонализирана книга

Това е един наистина уникален подарък, който ще накара всяко дете да обича книгите! В тези детски книжки децата са звезди на собствените си истории. Освен името на главния герой, избирате цвета на косата, цвета на кожата му както и редица други лични променливи характеристики. Така детето се чувства сякаш в книжката наистина се разказва за него.

дете чете книга
Getty

Детски слушалки

Детските слушалки са забавни и удобни, подходящи за момчета и момичета на всяка възраст. Специалното при тях е, че имат звуков лимит, безопасен за детския слух. Много модели, насочени изцяло към малките любители, имат лимити – до 85 – 90 dB. За сравнение, слушалките за възрастни достигат нива от 110 – 115 dB. Важно е да изберете внимателно дизайна на слушалките. По-добре да изберете такива, които позволяват разтягане. Също е така е хубаво да са меки, комфортни и леки, за да не тежат при по-продължителна употреба.

момче със слушалки

Пъзел

Пъзелите са чудесен начин за изграждане на важни умения и имат място във всяка стая за игри, от предучилищна възраст до гимназия. Те са много повече от просто създаване на картина от малки картонени парчета. Развиват наблюдателността и уменията на децата за решаване на проблеми и критично мислене. Развиват координацията око-ръка и помагат на децата с паметта. Учат децата да не се отказват и да довършват започнатото. 

деца редят пъзел
Sawyer

Таблет за цифрово рисуване

Ако детето ви обича да рисува този подарък е идеален, тъй като може да бъде пренесен навсякъде, например при пътуване или в ресторант.  Много таблети за цифрово рисуване се предлагат и със забавни програми, които могат да подобрят уменията на детето.

таблет за рисуване
pinterest

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: