HomeИНТЕРЕСНОКакво да очакваме през декември според нумерологията?

Какво да очакваме през декември според нумерологията?

нумерологията

Какво да очакваме през декември според нумерологията?

Нумерологията е система от вярвания, която определя значението на числата и тяхното влияние върху различни аспекти на живота.

В тази статия ще навлезем в очарователния свят на нумерологията и ще открием какво ни е подготвил ноември въз основа на рождената ни дата. За да научим това, трябва да направим няколко лесни сметки.

Какво е придобитие, лична и универсална година в нумерологията?

Универсалната година е сборът от числата на годината, редуциран да едноцифрено число. за 2023г. изчислението е следното: 2 + 0 + 2 + 3 = 7. Числото на универсалната година е 7.

Придобитието е сборът от числото от деня ни на раждане, събрано с месеца ни на раждане. Пример за човек, роден на 7 август: събираме 7 + 8 (за август) = 15. Редуцираме до едноцифрено число като събираме 1 + 5 = 6. Човекът от нашия пример е с придобитие 6.

За да изчислим личната си година в нумерологията, следва да съберем придобитието с числото на универсалната година. От горния пример: събираме 6 и 7 и получаваме 13. Редуцираме до едноцифрено число като събираме 1 и 3 и получаваме  4. Човекът от примера е с лична година 4.

За да разберем какъв ще бъде месец ноември за нас според нумерологията, събираме числото на месеца (1+1=2) с числото на личната си година и редуцираме до едноцифрено число. За човекът от нашия пример изчислението е следното: 2 + 4 = 6.

Сборовете 11 и 22 не се редуцират в нумерологията

По принцип в нумерологията винаги извършваме простото аритметично действие събиране, редуцирайки до едноцифрено число. Само сборове 11 и 22 не се редуцират. Това са така наречените божествени числа. 11 е числото на Христос, което е носител на просветление и нови идеи. 22 е Световният господар, който може да реализира тези идеи. Божествените числа са с по-висока вибрация и понякога трудно се овладяват поради силната енергия. В такъв случай обикновено човек ги свежда до характеристиките редуцираните 2 и 4. 

Поръчай си нумерологична прогноза от Иглика Пеева

Едно

Годината за вас е била изключително силна, реализираща мечтите ви, даваща ви пълно удовлетворение в личен и социален план. Приключвате я с усещането, че с право сте брали плодовете от сътвореното през предните седем години. Декември ще бъдете под светлината на прожектора, добре е да се отдадете на благотворителност. Красив, светъл личен месец ви предстои. Работете за кауза и парите сами ще ви намерят. 

Две

 2023 е била за вас приключваща, година за рекапитулация. Възможно е да сте преминали през завършване на връзка или период от живота си. Декември е месец за себеизразяване и ви носи светлина, акцент върху красивото. Съдбата ви дава възможност за много приятелства и успехи в изкуството. Ставате център на компанията и привличате с повишената си енергия. Очакват ви великолепни празници.

Три

Годината за вас е била под знака на силата, на новото начало и възможността сами да ръководите живота си. Имали сте  условия за реализация в неочаквани сфери. Декември за вас ще бъде месец за поемане на много ангажименти, на работа до болест и невъзможност да се избегне строгия ред на нещата. Нещата се случват с полагане на нужния труд, но пък задължително носят успех.Прекрасен финал на изминалата година.

Четири 

Личната ви година е отворила интереса ви към благотворителността и окулното. Развила е вашата емотивност и чувствителност към чуждите проблеми. Събудила е у вас интерес към силите, мотивиращи хората за една или друга постъпка. Това е година на просветление и себеоткриване, на градене на големи планове. Декември за вас ще е месец на промени, късмет и стегнати куфари. Прекрасни контакти ви предстоят, с възможност да ги развиете в приятелства. Нови предложения и възможности ще ви зарадват. Може би ще срещнете нова любов.

Пет

Личната ви година ви е дарила с творчески импулс, успехи и лекота, приятелства и позитивна енергия.  Станали сте център на компания. Декември е под знака на любовта, флирта, изкуството и дава възможност за брак и стабилна връзка. Всичко е концентрирано в семейството, с акцент върху красивото и любовните взаимоотношения. В любовта също ще имате шанс да срещнете нов човек или ако сте в трайна връзка, ще се появят нови позитивни аспекти във взаимоотношенията.

Шест

2023 за вас е била нелека лична година. Натоварена е била с много ангажименти. Понякога ви се е струвало, че сте машина, обречена на работа. Трябвало еъда се подчините на правилата и да минете по четирите страни на правоъгълника. Декември ще е месец, в който сте си самодостатъчни, интересът ви към самопознанието и окултното се изостря. Не е време за нови връзки, а дори и вече да сте обвързани, пак ще усещате, че трябва да се концентрирате в собственото си духовно израстване. Все пак не оставайте сам по празниците, дори и да сте самотен наблюдател в шумна компания.

Седем

Влези сте в една изключително приятна лична година. Чувството за свобода ви е изпълвало с усещането, че можете да сбъднете мечтите си. Имали сте нови запознанства, щастливи възможности за промяна и пред вас са се отворили нови пътища. Декември е месец на пълна реализация на това, за което сте работили упорито – финансите, връзки, социалните и лични контакти ви носят удовлетворение. Пълен напред – това е силният ви месец. Като коледен подарък получавате всичко мечтано.

Осем 

Личната ви година е била под знака на любовта, дома и семейството. Възможно е освен уют и обич да ви е донесла повече отговорности, свързани с грижи за деца или възрастни членове на семейството. Наложило ви се е да се опитате да хармонизирате взаимоотношенията си с околните. Декември е месец на финализиране на връзки, бизнесконтакти, проекти. Не започвайте нови неща, освен ако не са в чужбина.

Девет

2023 година за вас е била на анализиране и израстване в духовен план. Интересували сте се от процесите, движещи света и хората. Финансите са идвали, ако работите с идеята да направите нещо и за околните. Станали сте по-емотивни и се е изострило желанието ви да подкрепяте нуждаещите се. Декември е месец за ново начало. Започвате нов проект, чувствате сила да разбиете с глава всяка изправила се пред вас стена. Срещате човек, който е особено важен за вас в живота ви.

Ако искате личен хороскоп, може да се свържете с Иглика Пеева на мейл: iglikapeeva@abv.bg.


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: