HomeИНТЕРЕСНОКакво да подарим на колегите за Коледа?

Какво да подарим на колегите за Коледа?

Коледа в офиса

Какво да подарим на колегите за Коледа?

Време е да се превърнете в тайния Дядо Коледа за ваш колега и да направите празниците му още по-весели? Може би ви се е паднал някой, който скоро е постъпил на работа или бегло познавате? Ще ви споделим важни неща, които трябва да имате предвид, когато избирате подаръци за колегите. Истината е, че никой не иска да бъде жертва на грешен подарък или да попадне в неудобна ситуация. Понякога дори да прекарваме часове с колегите не гарантира, че ги познаваме добре.

Първата стъпка при избирането на коледния подарък е да се придържате към бюджета. В повечето случаи той е избран до определена, не много висока сума. Не подарявайте дрехи. Защо? Просто защото може да сгрешите с размера или стила. Има шанс колегата да намери подаръка за твърде неформален. Отделете време, за да направите малко проучване за интересите на вашия получател. Това ще ви даде представа какво би искал като подарък.

Тъй като перфектният подарък от тайния Дядо Коледа съчетава полезност и сантименталност, ето няколко идеи за коледни подаръци, които може да разгледате:

Подаръчен ваучер

Вие сте от хората, които не обичат да прекарват времето си в пазаруване на подаръци? Това безпокойство може да бъде ефективно облекчено, като им подарите ваучер за подарък и им позволите да купят всичко, което ги прави щастливи.

Книга

За колега, който обича да чете, това е перфектният подарък за Коледа. Той ще оцени подаръка и ще бъде допълнение към рафтовете му с книги. 

книги
freepik

Външна батерия

Интелигентните батерии за зареждане са перфектните коледни подаръци за колеги, тъй като имат достатъчно място за едновременно зареждане на телефон, слушалки и смарт часовник.

външна батерия
freepik

Чаша за пътуване

Независимо дали става въпрос за удоволствие или работа, пътуването е неизменна част от живота на всеки. Чашата за пътуване е идеална за редовно пътуващи и тези, които обичат да пият топли напитки в движение. Тези чаши също са устойчиви на протичане и имат уплътнения. Така че ще избегнете и разлято кафе върху лаптоп ви или важни документи.

чаши за кафе
freepik

Живи растения – сукуленти

Сукулентите са малки растения, които все повече се използват за освежаване на дома или офиса. Те не просто изглеждат очарователни, но и внасят усещане за спокойствие – което ги прави идеални коледни подаръци за колеги.

сукуленти
freepik

Кожена подложка за мишка

Търсите изискан и практичен подарък за Коледа? Ключът е кожената подложка, която осигурява гладка повърхност за мишката на вашия колега.

компютърна мишка

Комплект за рисуване по числа

Дори човек с относително по-слаби артистични умения може да следва числата и да направи произведение на изкуството, достойно за рамка. Подарете го на колега, който е склонен към хобита и изкуство – и той ще го оцени безкрайно.

рисуване

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: