HomeИНТЕРЕСНОМесец на подаръците в Madamsko

Месец на подаръците в Madamsko

подаръците на Madamsko

Месец на подаръците в Madamsko

Ах, декември! Месецът, когато уютът се промъква в домовете ни, а ароматът на топъл шоколад и светлините на празничните украси ни напомнят, че най-вълшебното време на годината настъпи. 

В Madamsko сме изпълнени с вълнение, защото връщаме лентата назад към изминалите месеци и всичко, което сме споделили заедно с вас – нашите читатели. Затова, за да отбележим края на тази незабравима година и да посрещнем коледно-новогодишните празници, ние сме ви подготвили специални подаръци – нашите ексклузивни Magic Box Giveaways, които са пълни с изненади!

Ако искате да разберете как да участвате и спечелите страхотни награди, следете профила ни в Instagram. Кой знае, може би именно вие ще сте този, който ще открие чудесата, скрити в Magic Box!

Какво е Magic Box?

Представете си четири кутии, обвити в мистерия и вълшебство, всяка от които крие своя собствена история и изненада. Точно такива са нашите „Magic Box“ кутии – малки съкровищници, които чакат да бъдат открити. Всяка седмица през декември, една от тези кутии ще намери своя нов дом сред нашите последователи в Instagram. И най-хубавото? Съдържанието на всяка кутия ще остане тайна до момента, в който щастливият победител не я разкрие. Вълнението от неизвестното и радостта от откриването са в сърцето на нашата празнична игра.

За да направим нашите „Magic Box“ още по-специални, ние намерихме подкрепа в няколко изключителни партньори. 

ЕГМОНТ

„Егмонт“ е водещо издателство за книги и периодика в България. Мисията на компанията е да създава качествено и иновативно съдържание, което вдъхновява, образова и забавлява. В портфолиото на издателството влизат утвърдени автори като Дж. К. Роулинг, Рик Риърдън, Елиф Шафак, Сара Дж. Маас, Дженифър Л. Арментраут, Джон Грийн, Лий Бардуго, Али Хейзълууд, Тахере Мафи и други. Сред основните му партньори са световни гиганти като Disney, Mattel, Hasbro, Viacom и др.

Издателството е част от водещата скандинавска медийна група Egmont с активности в 30 държави и над 6200 служители. Създадената през 1878 г. компания се развива в сфери като кино, телевизия, книги, списания, електронни игри, електронна търговия, образователни платформи и дигитални услуги. Egmont е фондация, която дарява над 13 милиона евро годишно за осигуряване на по-добър живот на деца и младежи.

Издателството се превърна в ценен партньор на Madamsko от повече от година. Заедно водим вълнуваща рубрика, в която акцентираме върху изключителните жени автори в портфолиото на ЕГМОНТ, представяйки техните произведения. Това партньорство ни позволява да споделим таланта и вдъхновението, което тези изключителни жени внасят в света на литературата.

С голямо удоволствие обявяваме, че това сътрудничество ще продължи и в нашите предстоящи „Magic Box“ игри през декември. Изключително сме развълнувани и благодарни, че можем да разширим нашето партньорство с ЕГМОНТ, като заедно донесем още повече радост и вдъхновение на нашата аудитория.

Повече за „Егмонт“ в България: www.egmontbulgaria.com 

Официална страница на Egmont: www.egmont.com 

подаръците Егмонт

KonopShop

Konop Shop е сред пионерите в бизнеса с конопени продукти в България. През последните години, осъзнаването на ползите от конопените масла и главоломното увеличаване на броя брандове, Konop Shop е мястото, в което може да намерите единствено отбрани и проверени продукти от коноп. В шоурума на фирмата на бул. Витоша 18 в София, може да се докоснете до козметични и текстилни продукти, и дори до строителни материали от коноп. Защо да изберете Konop Shop за гид в употребата и търговията с продукти от коноп?

1. Професионализъм и експертиза – Професионализма изисква постоянно подобряване на експертизата. Комбинацията от натрупани знания, актуална информация и опит ни позволяват да даваме изключително точни консултации.

2. Разнообразие от продукти – внимателният подбор не означава лишаване от възможност за избор. Ние се грижим да избирате само от това, което си заслужава!

3. Качество и произход на продуктите – ние се грижим за това, да избирате само сред неща, които си заслужават вниманието ви.

4. Образователен ресур – Блог, YouTube канал, интервюта с лекари, консултации в представителния магазин, по телефон или онлайн.

5. Наличности в представителният обект и бързо изпращане при онлайн поръчка.

За тези, които търсят научно обоснована и реалистична информация за възможностите на конопа да реши техни проблеми и потребности в областта на здравето, красотата, Konop Shop е точно и ефективно решение.

В Madamsko вече имахме удоволствието да ви запознаем с тяхната уникална продуктова линия чрез интересни статии и специално подготвени бюлетини, които подчертават техните иновации и предимства. С голямо вълнение обявяваме, че нашето партньорство с KonopShop ще продължи и в рамките на нашите предстоящи „Magic Box“ игри през декември.

konopshop

Baileys

С голямо удоволствие обявяваме, че Baileys ще бъде един от нашите изключителни партньори в предстоящите „Magic Box“ игри. Baileys е перфектният допълнителен акцент към зимните вечери, превръщайки топлия шоколад в неповторимо удоволствие. Съчетанието на кремообразния вкус на Baileys Original Irish Cream с изобилието от шоколад предлага истинско удоволствие за сетивата и създава уютна атмосфера, перфектна за студените нощи. Неговата уникална комбинация от аромати и текстури прави всяка чаша наистина специална. Време е зa Baileys!

Включването на Baileys в нашите подаръчни кутии обещава да добави един уникален и луксозен елемент към тях. Baileys не е просто напитка, а символ на празничност и радост, който със сигурност ще донесе усмивки и топлина в сърцата на победителите в игрите. С нетърпение очакваме да видим техните реакции, когато открият магията на Baileys в своите „Magic Box“.

Made by Toni

Made by Toni е малка работилничка за ръчно изработени картички, покани и всички малки детайли за Вашия специален повод. Те работят стремглаво и искрено се стремят да доставят най-доброто, с прецизност до най-малкия детайл. Най-голямата им цел е да подаряват усмивки и празнично настроение на Вас и Вашите близки.

Нашето партньорство с Made by Toni за „Magic Box“ е вълнуващо, защото това не са просто картички и покани, а представляват топлината и усилията, които влагат в това да направят нашите специални моменти още по-незабравими. Включването на техните ръчно изработени творения в нашите подаръчни кутии обещава да добави още един слой на индивидуалност и внимание към детайла. 

Made by Toni – перфектното допълнение към Вашия подарък!

made by toni

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: