HomeИНТЕРЕСНОСелена Гомез покори Academy Museum Gala

Селена Гомез покори Academy Museum Gala

селена гомез в черна рокля

Селена Гомез покори Academy Museum Gala

Вижте с какъв тоалет се появи Селена Гомез в нощта на Academy Museum Gala.

Селена Гомез излъчваше неописуема елегантност, като се превърна безспорно в звездата на Academy Museum Gala в неделя вечер. Тоалетът й се състоеше от черна рокля на Valentino, черни ръкавици и колие със сребърни рози.

селена гомез
Снимка : KEVIN WINTER//GETTY IMAGES

Тя беше оформила косата си в гладък кок. Също така беше избрала да запази грима си семпъл със светли сенки за очи и неутрален цвят червило. За тази зашеметяваща визия се беше погрижила стилистката Ерин Уолш. Стилистката набра популярност в социалните мрежи именно след като беше наета от Селена. Преди нейното наемане в онлайн пространството ежедневно се коментираше нейния стил и как има нужда от обновяване.  Явно че изпълнителката е послушала своите фенове, при това за добро.

Селена ни изненада, след кратко затишие

Това е първото голямо събитие, на което присъства Гомез. Последният път, когато получихме честта да я зърнем беше на събитието Rare Impact Fund през октомври. Но дори и на него не остана незабелязана. От трите визии, с които се появи на събитието, най-запомняща се беше сребърната рокля, отново на марката Valentino. 

Селена отново беше забелязана с марката Valentino

Селена Гомез е била забелязана миналата седмица в Париж, отново със блейзър палто на Valentino. Дали е избор на стилистката  или е част от съвместната й работа с бранда, не можем да кажем, че е сгрешила! 

Списание Elle  сподели, че според източници Селена е подобрила стила си, защото е влюбена

„Селена  излиза небрежно с мъже и се справя добре“, написата Elle. „Тя се справя сама  и не изпитва никакъв натиск да е във връзка. Тя просто се фокусира върху това, което е най-добро за нея в момента и е много в тон с поддържането на собствените си граници. Приятелите и семейството й я подкрепят и просто искат тя да бъде щастлива.

Гомес привлече вниманието на феновете днес, когато привидно потвърди, че нещата вървят добре с влюбването й. Акаунт на фен на Селена Гомез отбеляза, че Гомес е споделила да има любовен интерес по време на специално празнично шоу на Селена + готвач, което тя засне преди няколко месеца.

„Този епизод беше заснет преди месеци, така че се надяваме, че нещата са се развили добре със Селена и нейното влюбване“, споделя акаунтът на феновете. Гомес хареса публикацията и коментира с намигнало лице.

селена гомез със сребърна рокля
Снимка : MICHAEL BUCKNER//GETTY IMAGES

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: