HomeСРЕЩИСреща с Галина Делчункова

Среща с Галина Делчункова

галина делчункова

Среща с Галина Делчункова

На Международните хранителни изложения се срещнахме и с търговския директор на „Дерони“ Галина Делчункова. 

В съвместната ни рубрика с Интер Експо център „Жените в бизнеса за вкуса на успеха“ втория ни гост беше интригуващата Галина Делчункова.

Намираме Галина на Международните Хранителни изложения зад щанда на „Дерони“, представяваща продуктите си наравно с другите си колеги. За нея мястото не е непознато, тъй като за поредна година тя представител на марката „Дерони“. За нея това е перфектната възможност да запознае любителите на качествената лютеница с новите продукти и да разкаже малко повече за тях.

За нея изложението начинът, с който да достигне до сърцата на потребителите и техните мнения относно всички здравословни и вкусни тенденции.

дерони
Снимка: Linked In

Малко повече за Галина

Галя започва от най-ниското ниво в структурата на „Дерони“. Завършва в Пловдив. Започва като супервайзър в компанията. С тече на времето и с бавни, но уверени стъпки, печели доверие и авторитет. В момента отговоря за износа на  продуктите им международните пазари. Пред нас сподели че за нея международния пазар е не малко предизвикателство. За нея бавния път към успеха, този, който е осеян с трудности и премеждия, е най-сладкия път. Както и най-сладка и оценена е наградата, която идва с успеха. Съветът, който отправи към нас и нас нашата аудитория е да бъдем преди всичко себе си, да бъдем искрени да влагаме всичко от себе си.

Екипът на „Дерони“ се стреми да опитоми българския пазар с здравословни продукти, с намалено съдържание на захар

По думите на Галина всяка изминала година популярността в тенденциите за здравословна и балансирана диета се засилват. Младите хора повече търсят продукти, които да са с намалено съдържание на захар, изкуствени оцветители, на сол и мазнина. Екипът на „Дерони“ се стреми да достигна до сърцата на българските потребители именно и с качествената си продукция, която е преди всичко и натурална. За сладостта на продуктите им, Галина разкри, че разчитат не на захарта, а на естествения вкус на зеленчуците, които отглеждат с много любов и търпение.

Гледайте цялото  интервю с Галина в нашия YouTube канал.

https://youtu.be/i76iwPu1z54

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: