HomeИНТЕРЕСНОНовият албум на Дженифър Лопес

Новият албум на Дженифър Лопес

дженифър лопес

Новият албум на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес се завърна с новия си албум „THIS IS ME NOW“

Световноизвестната поп дива Дженифър Лопес обяви завръщането си с издаването на новия си албум „This is me now“, който очакваме вече повече от десетилетие. 

В понеделник Дженифър Лопес обяви официалната дата на издаване на деветия си студиен албум, This Is Me… Now, и придружаващия  го филм. И двете са планирани да излязат на 16 февруари 2024 г. Съобщението идва повече от две десетилетия след издаването на третия й албум, This Is Me…Then. Новият проект, който служи като продължение на записа от 2002 г., ще се състои както от This Is Me…Now: The Album, така и от This Is Me…Now: The Film. 54-годишната Лопес пусна изненадващо съобщение в социалните медии, като загатна, че скоро предстои издаването на новия  й сингъл „Can’t Get Enough“ – на 10 януари.

„Това музикално преживяване е проявление чрез музика, филм и реалност на пътуването на живота в търсене на истината за любовта“, гласи съобщение в края на клипа.

Лопес също така качи и изненадващо стори, в което наблюдаваме как звездата седи навън под дъжда, докато чете писмо и го хвърля в камината. „Когато бях малко момиче, когато някой ме питаше  каква искам да стана, когато порасна, отговорът ми винаги беше… влюбена“, разказва тя в клипа.

Писмото, което Лопес хвърли в огъня, е с датата 24 декември 2002 г. и е подписано с буквата  „B. На писмото ясно множем да прочетем:

 „Животът е труден, но ти си сладък. Благодаря за подаръка. Надявам се, че харесваш цветята. Каза ми, че никога няма да имаш достатъчно. Вярвам ти.“

This Is Me… Now: Албумът включва слятото творчество от Lopez и Rogét Chayed и включва допълнителни кредити от Angel Lopez, Jeff „Gitty“ Gitelman, HitBoy, Tay Keith, INK и други, сподели People. Най-близките на Джей Ло го описват като „най-честния и личен“ албум на музикантката и актриса  досега.

Филмът, режисиран от Дейв Майърс, ще послужи като „музикално и визуално преосмисляне на нейния публично проучен любовен живот“, според изданието, което обещава, че ще бъде „наративен, интимен, размишляващ, секси,  фантастичен и изключително забавен.“ Филмът е съсценарист и от съпруга на Лопес, Бен Афлек, както и от Мат Уолтън. През ноември 2022 г., когато тя сподели клип, на който пресъздава корицата на This Is Me… Then, която беше посветена на Афлек. По време на обявяването на албума, Лопес сподели списък  от 13 песни, който включва песен, озаглавена „Dear Ben pt. II.“

„Този албум е философия, размисъл, дух на времето“, се отбелязва в издание от 2022 г. „Това е за надеждата, вярата и истинската любов, които никога не умират.“


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: