HomeИНТЕРЕСНОТабло с пожелания за Нова година: Какво ни трябва

Табло с пожелания за Нова година: Какво ни трябва

дъска мотивационни цитати

Табло с пожелания за Нова година: Какво ни трябва

С наближаването на Нова година всеки от нас си обещава една по-добра година. С нетърпение прегръщаме възможността за новото начало като също така си даваме и равносметка за изминали събития. Един възхитителен начин да насочим тези стремежи е като си направим табло с пожелания за идващата година. Визуалното представяне на  мечтите, целите и надеждите за следващата година са един страхотен начин да подредим не само мечтите, но и приоритетите си. Тази практическа и творческа дейност може да послужи като силно напомняне за стремежите и ще ни мотивира през цялата година.

Какво ще ни трябва:

Дъска за плакати или коркова дъска: Размерът, който ще изберем е по наша преценка, като единствено трябва отговаря на наличното ни свободно пространство и позволява изобилие от творческа изява.

Списания, вестници и каталози: Можем да намерим разнообразие от публикации, за да изрежем изображения, думи и фрази, които резонират с целите ни.

Ножици и лепило: Основни инструменти за изрязване и залепване на избраните от нас елементи върху дъската.

Маркери, химикалки или цветни моливи: Можем да добавим лични щрихи, да рисуваме или да записваме конкретни цели и утвърждения.

Стикери и други декоративни елементи: Можем даподобрим  визуалната привлекателност на таблото за желания.

хартия и ножици
Снимка: Freepik

Стъпки за създаване на новогодишно табло с желания:

Нека първо добре обмислим целите, които искаме да постигнем. Можем дори да потърсим вдъхновение в социалните мрежи. Може да разделим насоките по различни аспекти като кариера, здраве, хобита, взаимоотношения и други.

 Колекционирането на списания, вестници и каталози, които можем да  разглеждаме за избрани от нас изображения и думи.  Задължително се снабдяваме с необходимите инструменти като ножици, лепило, маркери и всякакви декоративни елементи, които ще използваме.

И най- важното…

Нека не се страхуваме да покажем нашето табло на желанията за 2024 година. След като сме готови, можем да го закачим на видно място в апартамента. Освен че ще го виждаме и ще се подсещаме, можем и да се похвалим на гостите си за това какво планираме за себе си

Създаването на табло с пожелания за Нова година е забавен и смислен начин за определяне на намерения за следващата година. Чрез визуално представяне на вашите цели и стремежи е по-вероятно да останете фокусирани и мотивирани през цялата година. Прегърнете творческия процес, направете го уникално ваш и гледайте как вашите желания се превръщат в реалност. Приятно създаване и честита Нова година!


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: