HomeИНТЕРЕСНО7 „не трябва“, които всички жени трябва да знаят

7 „не трябва“, които всички жени трябва да знаят

жена и мъж

7 „не трябва“, които всички жени трябва да знаят

Обичаме да оправдаваме мъжете. Той не се обажда, не пише, не прави нищо. Жената ще измисли триста извинения и оправдания само за да прости и да поддържа илюзията за връзка…

Жените завладяват нови хоризонти, усвояват и измислят нови професии, укрепват вътрешната си сила ​​и се превръщат в непроницаеми бронтозаври. Но всяка иска да види мъж до себе си, който може да нарече истинският, на когото да се довери и да остане близо до нея завинаги.

Основната грешка на мнозина е, че след интегрирането си в новата система на живот завладяването се прехвърли върху мъжкия пол. Жените дори не оставят шанс на мъжете да предприемат действия, решения и стъпки. Самите те помагат в собственото си завоевание. Това е като да защитаваш крепост, но в същото време да предоставиш на опонента си карта, която маркира бяла врата за безопасно и лесно влизане в територията.

Най-важното нещо, което трябва напълно да интегрирате в системата на вашето съзнание, е, че никога не трябва да помагате на мъж да ви завладее.

Жените се страхуват да останат сами

Това е факт. Този страх идва от детството или е резултат от опита в лоша връзка. Жената отъждествява щастието си с мъжа до себе си. Тя е толкова самотна отвътре, изпитва такава липса на интерес към себе си, толкова й е трудно да остане в компанията си сама, че при най-малкото запознанство с мъж, който повече или по-малко й харесва, преминава към скрит пасианс – подхвърля карти с подсказки навсякъде, как да завладеят собственото й сърце.

В този момент мъжът се отпуска да се държи сериозно. Защо да се напряга? И така вече сте се дали сама в ръцете му. Ако нещо се случи, той лесно ще каже: „Тя беше готова“.

Има мъже, които нямат нужда да им се подават такива карти. Става въпрос за тези, които са уверени в избора си и ясно разбират, че вие ​​сте тяхната важна цел, тяхното желание, техният човек.

Други, които не искат особено да действат, защото все още не са го разбрали и не възнамеряват да носят отговорност, с радост се интегрират в отношения игрички с жени, които се страхуват от самотата. Уж завладяват, но сякаш всичко се случва от само себе си. Защо правите това? Защо помагате? Убедете се, че се интересува, без да се страхувате, че ще изчезне великолепният принц другаде?

Обичаме да оправдаваме мъжете

Мъжът не решава проблеми и не подкрепя. Жената ще измисли извинение и ще намери начин да реши всичко сама. Да, от малки ни учат да поемаме инициативата в свои ръце. Но това е абсурдно. Трябва да поемете инициативата в свои ръце само в случай, когато се отнася само за вас. Тоест вие трябва да поемете контрол над себе си, живота и щастието си. И не позволявайте на някой да нахлуе там безпринципно, нагло, да се разположи във всички кътчета на сърцето ви, отпуснете се и започнете да се чувствате и живеете удобно.

Жените започнаха да се обаждат първи

Има и ситуации, в които жените толкова полудяват, че се борят за мъжете по всякакъв начин, бият се почти до смърт, като същевременно правят всичко да изглежда така, сякаш за тях се води голяма битка. Жените започнаха да се обаждат първи, да пишат, да идват на входовете и да бдят, да посрещат мъжете от работа, да организират свободното време и местата за срещи за тях, да обмислят всички малки неща, така че мъжът да не се преуморява в своите завоевания и да не охладнее.

Жените започнаха да правят всичко възможно, за да заинтересуват мъжете. Понякога ми се струва, че почти всеки има презентация на живота и личността си в чантата си. Всичко, което трябва да направите, е да го извадите, да го поставите в лаптопа си и да погледнете екрана: всички лайфхакове са вече там, как да живеете по-добре с нея, какво обича и как най-добре да й угодите, къде да мълчите и къде да я прегърнете и развеселите.

Отстрани изглежда съвсем нормално, казват, жената е отворена, споделя с мъжа. Всъщност тя просто му осигурява лекота на завладяване. Не е нужно да открива нищо, всичко е поднесено на готово в ръцете му.

Много жени дори успяват да оправдаят нежеланието на мъжа да изгради сериозна връзка: не оставят такъв мъж и да търсят щастие, а седят и чакат времето да го промени (Явно просто е уморен сега; млад е и други причини. Всичко това ще мине и един ден той със сигурност ще ми предложи брак. Просто трябва да изчакам.)Не се побърквайте!

Ако на етапа преди брака мъжът не се потруди, тогава по-късно той напълно ще се откаже да поема инициативата, любезно оставяйки ви да ръководите връзката ви, да се грижите за него и да решавате всичко сами. Вие сте велика завоевателка, спечелихте си голяма награда и прекрасен партньор, така че сега работете усилено. Само не се оплаквайте.

Няма нужда да задържате мъжа

Той е жив човек също като вас. Ако иска да си тръгне, пуснете го. Няма нужда да прехвърляте целия ужас на ситуацията върху себе си и да се идентифицирате с най-лошата жена на планетата. Той просто е решил да си тръгне, защото е разбрал, че му е трудно, когато сте двамата, че я няма химията. Това е всичко. Не измисляйте никакви планове за комфортно съвместно съжителство, не правете отстъпки и не се преструвайте, че сте готови да изтърпите всичко, само за да остане той.

Не го молете да се върне!

Вторият бич на съвремието. Един ден със сигурност ще видим снимка на жена, коленичила насред тротоара с букет от 101 рози, пееща серенади или пишеща под прозорците: „Моля те, върни се, разбирам всичко. Ние ще живеем по твоите правила.“

Не завладявайте мъжа!

Оставете тази доблестна работа за силния пол. Ти си родена да бъдеш жена. Целият свят е в твоите ръце. Лишавате се от женската си енергия, когато започнете да правите мъжки неща. В тези завоевания преставаш да си нежна, преставаш да си ефирна и щастлива.

Не се преструвайте на това, което не сте!

Недейте да се обръщайте отвътре навън заради него в опит да докажете, че сте най-невероятната. Повярвайте ми, ако той е вашият мъж в живота – вярва в това дори без доказателства. Той няма нужда от думи, защото усеща всичко у вас.

Не помагайте на мъжа да се доближи до вас!

Оставете го да търси вашето благоволение. Позволете му да ви опознае, да опознае характера ви, какво обичате. Не го лишавайте от прогреса на стъпката по стъпка към върха. Той има нужда от това наистина. В противен случай мамутът вече няма да бъде толкова ценен и не толкова изключителен.

Не се поддавайте!

Глупаво е да се разбиеш, за да направиш нещата по-лесни за един мъж. Значи предавате себе си и го мамите. Така несъзнателно го правите слаб, за което ще си платите по-късно, защото до него вместо човек ще има парцал. Нека преодолее бариерите, нека намери ключовете. Ако той не ви намери, ако не разбере цялата ви вътрешна същност на душата и сърцето ви, тогава той просто няма място до вас. Не е твоят и това е.

Не отвръщайте на удара!

Най-лошото е, когато една жена влезе в битка с друга жена за сърцето на слаб мъж. Разберете, той просто не иска да вземе решение, защото всичко е наред, както е, всички са доволни. Той не се нуждае от никоя от вас. Спрете тези битки. Бъдете по-силни и смело напуснете триъгълника, дори да ви обявят за слаба, която се е предала и е отстъпила. Много се обичаш и искаш да си щастлива, а не да си губиш времето в цирк с двама незаслужаващи вниманието ви.

Разберете, че няма да можете да създадете от човек, който не е подходящ за вас, онзи идеален образ, който живее в главата ви. Той е или твоя човек, или не е, а просто е дошъл за опит и урок.

В момента на запознанства и ухажване вие ​​сте ключовата връзка. Това е как изграждате системата и какъв път показвате, по който вашите бъдещи взаимоотношения ще се развиват. Вашата задача е да останете себе си и да го вдъхновите за по-нататъшни действия. Той е завоевател. Той се нуждае от препятствия и истинска награда накрая. Трябва да сте толкова цялостна, да обичате себе си, да се цените, че той да иска да чува гласа ви възможно най-често, да държи ръката ви, да показва някак си внимание. За да разбере, че до вас се чувства най-щастливият, най-силният, най-увереният и истински мъж.

Цялата ви задача е да останете себе си и да вдъхновите мъжа за действия, дела и завоевания. Трябва да се сприятелите със себе си, да се обичате и да вярвате, че имате право на щастие. Не е нужно да се борите да бъдете обичани. Любовта и връзките са радост и щастие, а не примирие след война…

Share With: