HomeСЪБИТИЯФорум „Спокойни бебета“: От бременност до първи грижи

Форум „Спокойни бебета“: От бременност до първи грижи

спокойни бебета

Форум „Спокойни бебета“: От бременност до първи грижи

На 9 март 2024 ще се проведе второто издание на форум  „Спокойни бебета“, на който Madamsko тази година е медиен партньор.

На 9 март 2024 (събота) от 9:30 до 17:00 часа, за втора поредна година, в  Международно Висше Бизнес Училище, намиращо се на ул. Винсент ван Гог 7,  ще се проведе форум „Спокойни бебета“. На първото събитие, през 2023 година, над 300 млади и бъдещи родители се запознаха с полезни съвети и практики за отглеждането на своето бебе.

Целта на Форума е да подкрепи всички бъдещи и настоящи родители, давайки им  знания и практически насоки в грижата за тяхното бебе. Форматът на Форума ще включва лекционна част и базар с участието на популярни и утвърдени български  и международни марки. 

спокойни бебета

Лекции със специалисти

Новото издание на събитието залага на важни лекции, които ще дадат полезна  информация на родителите. Основно ще е свързана с бременност, раждане и възстановяване след него, първи грижи за бебето. Форум „Спокойни бебета“ 2024 е с напълно свободен достъп. Единствено е необходимо гостите да се регистрират  предварително. Форумът е създаден специално за всички майки и татковци, които желаят да почерпят знания и ценни съвети от специалисти с дългогодишен опит. Част от тях са Ася Демирева, д-р Витан Витанов, Анна Влаева, Ани Събева, Милена и  Ради от „Деца на Борда“ и други.  

ани събева
Ася Демирева
Милена и  Ради от „Деца на Борда“

Теми

Програмата включва следните теми: „Раждане – начало и болничен престой“,  „Кърменето от А до Я“. „Избор на детско столче“, „Режим на бебе през  първата година“. „Бебеносене – естествено продължение на бременността“.  „Развитие на детето през първата година“, „Спешни състояния и първа  помощ“. „Захранване и отбиване“ и „Цялостно възстановяване след  раждане“

През целия ден на Форума ще се провежда лекционна част. Гостите ще  могат да посетят и експо зона пред зала. В нея участие ще вземат доказани български и международни брандове. Такива, които осигуряват полезни продукти и услуги както за бебето, така и за неговите родители. 

Тази година и семействата с по-големи деца ще имат възможност да посетят Форума. Ще бъде обособена зона за отдих и детски кът. В него децата  ще могат да се забавляват, докато техните майка и баща черпят знания за  посрещането на новия член в семейството и разглеждат изложбената част и  базара.Събитието отново се организира от Slingomania, с подкрепата  на event агенция Алтърнатив Адвъртайзинг.

Организаторите канят всички  бъдещи и настоящи родители на форум “Спокойни бебета”, който е с напълно  безплатен достъп и ще се проведе на 9 март 2024 година от 9.30 до 17.00 часа  в Международно Висше Бизнес Училище.

Повече информация за Форума:


Facebook страница – Програма“Спокойни бебета“
Instagram – spokoini_bebeta
Facebook event – Форум “Спокойни бебета” 2024


Форма за записване за Форума


Share With: