HomeИНТЕРЕСНООтправяме се на горещо пътуване с „Обичам да те мразя“

Отправяме се на горещо пътуване с „Обичам да те мразя“

обичам да те мразя

Отправяме се на горещо пътуване с „Обичам да те мразя“

Подготвяме летния си гардероб през януари и стягаме куфарите, защото поемаме с еднопосочен билет към Сидни с Обичам да те мразя само в кината.

Романтичната и скандална комедия е на познатия със своя характерен стил Уил Глук(Лесна, а?, По приятелски). Създадена е по мотиви на пиесата на Шекспир „Много шум за нищо“. Гарантира огромна доза позитивни емоции,  красиви пейзажи и хитроумни обрати. 

В главните роли на студентката по право Беа и брокерът Бен са Сидни Суини и Глен Пауъл. Те се срещат случайно и споделят една вълшебна нощ. Но на следващия ден възниква недоразумение, което оставя двамата огорчени и изпълнени с разочарование. Двойката дава всичко от себе си да избегне повторна среща, но когато приятелят на Бен се сгодява за сестрата на Беа, става ясно, че двамата ще се виждат доста по-често от планираното.

Наподобявайки класическата комедия на Шексипр, Беа и Бен се преструват на двойка, за да може Бен да си върне бившата. А Беа да откаже родителите си от най-голямата им цел. Те искат да я съберат отново с бившия ѝ годеник Джонатан. В същото време, сякаш ситуацията им не е достатъчно сложна. Приятелите на Беа и Бен имат собствен план да ги сватосат. Така се получава очарователна и хаотична романтична комедия, която напомня за много от най-добрите предложения в жанра от 90-те години, но с особен и съвременен привкус.

обичам да те мразя

Зад кадър

Номинираната два пъти за награда „Еми“ Сидни Суини грабна публиката с огромния си талант и се превърна в един от най-търсените млади актриси. Заедно с Глен Пауъл, известен със запомнящите си роли и неповторима харизма, разпалено ни разказват повече за историята зад кадър. А погледите, докосванията и споделените усмивки само загатват за опияняващата химия, която прониква между тях в сцените. Създава връзка, която насища филма с неоспорим чар. Екранната любовна афера между двамата е толкова истинска и завладяваща, че остава в сърцата на зрителите дълго след края на надписите.

Режисьор на Обичам да те мразя  е Уил Глук, който е и сценарист с Илана Уолперт. Продуценти са Уил Глук, Джо Рот и Джеф Киршенбаум. В главните роли са Сидни Суини и Глен Пауъл, а останалата част от звездния актьорски състав включва Александра Шип, ГаТа, Хадли Робинсън, Мишел Хърд, Дърмът Мълроуни, Дарън Барнет, Брайън Браун и Рейчъл Грифитс.


Share With: