HomeИНТЕРЕСНО„Южни Бури“ – Вълнуващ роман за втория шанс в живота

„Южни Бури“ – Вълнуващ роман за втория шанс в живота

Южни бури

„Южни Бури“ – Вълнуващ роман за втория шанс в живота

Понякога в живота на човек трябва да му бъде напомнено, че е жив. Бритъни С. Чери ни дава един зашеметяващ и емоционален роман за втория шанс в живота. 

Стилът ѝ на писане е наистина завладяващ и умело успява да предаде емоции чрез текста си. Читателите наистина могат да почувстват героите. Чрез съответното минало Бритъни С. Чери засяга трудни, но и важни теми, които определено не са за подценяване. Историята на Кенеди и Джакс е емоционално влакче в увеселителен парк. Читателят съпреживява всички емоции заедно с героите.

След загуба на детето си и развод, Кенеди търси утеха при сестра си. Тя от своя страна се опитва да ѝ помогне да си стъпи най-вече емоционално на краката, предоставяйки ѝ къща в провинцията. Кенеди се нуждае от тишина и уединение за да се излекува. Това, което никой не очаква обаче, е че Джакс, момче с което Кенеде е била на летен лагер като дете, живее точно до новия ѝ дом. Минали са много години от последната им среща, и двамата вече са напълно различни хора. Макар и след дистанцията от годините те успяват да се преоткрият. Ставаме свидетели как двама души, откъснати от травмиращото си минало се събират и започват да лекуват раните и травмите си заедно. 

роман

Главите са написани последователно от гледна точка на главните герои Кенеди и Джакс, което ми даде като читател особено добра представа за емоционалните светове и на двамата. Между тях има и няколко глави, разказани от Джакс и Кенеди на възраст между 11 и 13 години, давайки ни възможност да ги опознаем и като деца.

„Южни Бури“ роман с красива любовна история, изпълнена с разбити сърца, романтика и хумор, която всеки почитател на жанра трябва да прочете.


За автора

Британи С. Чери е родена в Милуоки, Уисконсин, САЩ. Запалена читателка е от ранна възраст и опитва да пише от 16-годишна. Завършва с бакалавърска степен театралното изкуство в университета „Карол“ и курс по творческо писане, включително за писане на сценарии.


Прочетете още: Ангелина Ангелова и дебютният ѝ роман „Сърцето помни“

Share With: