HomeСЪБИТИЯВтора дата за Hauser от 2Cellos на Античния театър

Втора дата за Hauser от 2Cellos на Античния театър

hauser

Втора дата за Hauser от 2Cellos на Античния театър

Заради големия интерес към концерта на Hauser в Пловдив, организаторите обявяват втора дата. Билетите за 15 юли са напълно разпродадени, а втората дата е 14 юли 2024.

За щастие на българските фенове, програмата на атрактивния челист от Хърватия му позволява да дойде един ден по-рано, за да представи „Rebel with a Cello” два пъти у нас. Мястото – Античен театър Пловдив и цените на билетите – остават същите. 

Те вече са в продажба в мрежата на ticketstation.bg на цена от 140 до 220лв. Билети за концерта на 15 юли вече няма. Ако някой предпочита новата дата и има билет за 15 юли, има възможност да го обяви за продажба. Това може да се случи в единствената партньорска платформа на Fest Team за вторичен билетен пазар TicketSwap.

Втора дата за Hauser от 2Cellos на Античния театър

В две вълшебни вечери Античният театър ще се превърна в сцена на чувствен музикален спектакъл. На едната половина от дуета 2Cellos в неговото първо самостоятелно турне „Rebel with a Cello”след раздялата с дуетната му половинка Лука Шулич. 

Репертоарът за електризиращото чѐло представление на хърватския музикант включва парчета от Лейди Гага и Шакира до Чайковски и Шостакович, много динамиката на сцената и запазената марка за артиста – впечатляващо визуално представление. Концертът е с триактна структура, която включва изпълнения от разнообразни ретро ритми до съвременни глобални денс парчета от новия соло албум на челиста – “The Player”.

Повече информация можете да намерите на https://hauserofficial.com. Събитието във фейсбук с най-актуална информация е тук.  

Новини за всички предстоящи събития за 2024 може да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg

Share With: