HomeИНТЕРЕСНОДо къде стигат актьорите за филмова роля? – Част 1

До къде стигат актьорите за филмова роля? – Част 1

До къде стигат актьорите за филмова роля

До къде стигат актьорите за филмова роля? – Част 1

Повечето от нас мечтаят да отслабнат или, обратно, да натрупат малко маса. За холивудските актьори подобни промени във външния вид стават неизбежна част от тяхната работа. Режисьорите често имат ясни представи за това как героят им трябва да изглежда. Това подтиква актьорите да стигат до крайности в търсене на перфектния образ.

Ето 25 екстремни телесни промени, на които актьорите е трябвало да се подложат, за да получат филмова роля.

Крисчън Бейл

За ролята си във филма „Машинистът“ актьорът трябвало да отслабне до 55 кг. Той свалил близо 30 кг за четири месеца, след което лекарите му препоръчали да спре, смятайки, че ако това продължи, актьорът скоро ще бъде на косъм от смъртта.

актьор Крисчън Бейл

 Матю Макконъхи

За да изиграе главния герой във филма „Клубът на купувачите от Далас“(2013), който умира от СПИН, Макконъхи свалил 21 кг за шест месеца.

актьор Матю Макконъхи

Мила Кунис

Въпреки факта, че актрисата вече изглеждала дребна, за ролята си в наградения с Оскар „Черен лебед“ (2010)тя трябвало да свали 9 кг.

Мила Кунис

Крис Прат

Крис е един от актьорите, които живеят живота на прост човек като героя си Анди от телевизионния сериал „Паркове и отдих“ (2009 – Parks and Recreation), но за ролята си в „Пазители на галактиката“ (2014 – Guardians of the Galaxy) актьорът трябвало да отслабне с 27 кг и да напълнее.

Крис Прат

Шарлийз Терон

За да изиграе по-убедително сериен убиец Ейлийн Уорнос във филма „Чудовище“ (2003), Чарлийз трябвало да наддаде 14 кг.

Шарлийз Терон

Мат Деймън

За ролята на наркозависим ветеран във филма „Кураж под огъня“(1996) Мат Деймън отслабва с 18 кг. След снимките, в резултат на внезапна загуба на тегло, актьорът бил под лекарско наблюдение още 7 месеца.

Мат Деймън

50 цента (Къртис Джеймс Джаксън)

За ролята на футболист, умиращ от рак във филма „Всички неща се разпадат“ (2011 – All Things Fall Apart), рапърът трябвало да отслабне от 97 на 72,5 кг. Той постигнал тези резултати, като преминал на течна диета и тичал по три часа на ден.

До къде стигат актьорите за филмова роля

Натали Портман

Както казва самата актриса: „Буквално си мислех, че ще умра“. Разбира се, за ролята в „Черен лебед” (2010) вече слабата Натали трябвало да свали 9 кг, което постигнала с тренировки по 5-8 часа на ден и почти никаква храна.

Натали

Крис Хемсуърт

След снимките на Отмъстителите (The Avengers) за ролята си във филма Rush, актьорът трябвало да отслабне от 100 на 84 кг за 4 месеца, след което отново да качи 16 кг за ролята на Тор.

Крис Хемсуърт

Робърт де Ниро

За ролята на Джейк Ламота във филма „Разяреният бик“(1980) Робърт де Ниро трябвало да качи 27 кг.

Робърт де Ниро

Джейсън Сийгъл

Актьорът казва, че за снимките на филма „Позабременяла“(2007 -„Knocked Up“) е отслабнал с 16 кг, за да направи любовта на героя на Катрин Хейгъл към него по-правдоподобна.

Джейсън Сийгъл

Джона Хил

Въпреки факта, че днес Джона Хил е възвърнал теглото си, той загубил 18 кг за ролята си във филма „Macho Man and Geek“ през 2012 г.

Джона Хил

Източник: https://lastmag.ru/hollywood-changes/

Share With: