HomeПОДКАСТДарина Миленова и как да отслабнем чрез балансирано хранене 

Дарина Миленова и как да отслабнем чрез балансирано хранене 

Дарина Миленова

Дарина Миленова и как да отслабнем чрез балансирано хранене 

В епизод 62 на подкаста „MADAMSKO представя“ имахме удоволствието да разговаряме с Дарина Миленова. По професия тя е финансов консултант и помага на своите клиенти да организират и управляват финансите си. Дари е член на Асоциацията на жените предприемачи „Селена” и срещата с нея е част от нашето медийно партньорство на събитието “Деня на жената предприемач”. 

Преди малко повече от година, тя създава асоциацията „Баланс в храната и душата“. След дълга борба с излишните килограми, в крайна сметка открива тайната на балансирания живот. В разговора ни Дари споделя как е успяла да отслабне 17 кг за 6 месеца. Разберете как тя е изградила нов подход към храненето, който не изключва любимите и вкусни ястия. 

Дари споделя, че тайната на отслабването не е в отричането на удоволствието от храната, а в изграждането на пълноценна и здравословна връзка с нея. Тя учи как да се приготвя вкусна и хранителна храна, която не изключва сладкиши, а същевременно е нискокалорична. За нея, този процес е повече от отслабване – това е начин на живот.

Дарина Миленова

В разговора Дари разкрива и своята мисия като председател на асоциацията „Баланс в храната и душата“. Тя стреми да създаде среда, в която хората да могат свободно да споделят своите страхове, трудности и успехи в борбата с излишните килограми.

Целта е да се помогне на всеки, който иска да изгради пълноценна връзка между себе си и храната, като се избегне порочния кръг на вечното сваляне и качване на килограми. Асоциацията предлага ежемесечни лекции на различни теми, свързани със здравословното и балансирано хранене, фитнес и психология.


Целият разговор с Дарина Миленова, може да чуете в SoundcloudSpotify и YouTube


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: