HomeИНТЕРЕСНООлимпийска Елегантност: Visa и Fibank със Специални Карти

Олимпийска Елегантност: Visa и Fibank със Специални Карти

Олимпийска Елегантност: Visa и Fibank със Специални Карти

Visa и Fibank се обединяват, за да пуснат на пазара ексклузивни дебитни и кредитни карти, инспирирани от Олимпийските и Параолимпийските игри Париж 2024.

С дизайни, вдъхновени от Айфеловата кула и Триумфалната арка, картите обещават да донесат част от олимпийския дух в портфейлите на клиентите.

Повече от Плащане

Картите предлагат не само уникален дизайн, но и вълнуващи преживявания, като участие в томбола с награди от Олимпиадата. Visa и Fibank искат да направят всеки плащащ с тези карти част от голямото олимпийско семейство, подчертавайки ценностите на игрите.

Споделена Визия за Бъдещето

Visa и Fibank подчертават ангажимента си към иновациите и създаването на уникални клиентски преживявания, като същевременно отдават почит на олимпийския дух. Това партньорство е повече от съвместен продукт – то е символ на споделените ценности и стремеж към превъзходство.

Емблематични Дизайни

Дизайнът на дебитните карти представлява Айфеловата кула, иконата на Париж, докато златните кредитни карти се гордеят с изображение на Триумфалната арка – символ на триумф и постижения. Тези изображения не са избрани случайно; те отразяват духа на Олимпийските игри, където спортът и културата се срещат.

Предимства за Клиентите

Освен впечатляващия дизайн, картите предлагат и редица предимства, включително специални оферти и промоции. Притежателите на картите ще имат възможност да изпитат Олимпийските игри по уникален начин, благодарение на различни инициативи и събития, организирани от Visa и Fibank.

Ангажимент към Спорта и Общността

Чрез тази инициатива Visa и Fibank не само предлагат на своите клиенти уникални банкови продукти, но и демонстрират своята подкрепа за спорта и олимпийските ценности. Това партньорство е част от по-широкия ангажимент на двете компании към насърчаване на здравословния начин на живот и спорта като средство за сближаване на хората.

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With:
Tags