HomeИНТЕРЕСНОЛунен календар: Какво ще ни донесе дървеният Тигър?

Лунен календар: Какво ще ни донесе дървеният Тигър?

лунен календар

Лунен календар: Какво ще ни донесе дървеният Тигър?

Първият ден на февруари започва с Луна без курс. Това е абсолютно неефективно време затова по-добре се занимавайте с обичайни и рутинни неща. Следват дни на намаляваща Луна, в които е добре да правим диета, да почистим дома си, да се освободим от ненужното и да завършим започнатото.

Слушай статията:

На 10 февруари настъпва новолунието във Водолей

В 00:58 на 10 февруари настъпва новолунието във Водолей, а с него и Лунната или Китайската нова година. Това е започването на енергийната нова година и символизира края на зимата и началото на пролетта и възобновяването на живота. Водният Заек отстъпва мястото си на дървеният Тигър, който ще ни донесе много възможности за просперитет, монетизация и благоденствие през 2024. 

Много важен момент, в който трябва да заложим фундамента на всичко това, което искаме да постигнем през новата година. Астрологията се занимава именно с това – определяне на най-подходящото време да предприемем действия за да получим желаното. Затова не изпускайте тази възможност – напишете вашите желания, помечтайте, направете ритуал за благополучие – подробности по темата и информация какво точно може да направите ще откриете в astromooncalendar

Следващите две седмици са чудесен период да започнете да реализирате плановете си. През февруари освен началото на новата енергийна година, няма нито една ретроградна планета, така че имате зелена светлина за действие от всякъде. Стартиране на бизнес, важни срещи, покупки – всичко което сте отлагали можете да направите сега. 

На 24 февруари в 14:30 започва пълнолуние в Дева

Пълнолунието в Дева ще насочи вниманието ни към здравето, нашите навици, рутина. Великолепен момент да сложим ред, почистим и подредим вкъщи, премахнем излишното от устройствата си, да се освободим от вреден навик или убеждение, токсични хора, както и от излишните килограми. Чудесно и най-ефективното време за провеждане на еднодневно гладува или така наречената Лунна диета.

Не е препоръчително да се правят операции, хората са по емоционални и нервно възбудими, особено жените.

По време на пълнолуние също се използват се различни ритуали, зареждат се кристалите на лунната светлина и можем да отправим едно силно наше желание към Луната.

Дните за провеждане на лунна диета през февруари са:

03 февруари 2024 – 01:20

10 февруари 2024 – 01:00

16 февруари 2024 – 17:02

24 февруари 2024 – 14:31

Лунната диета представлява фастинг който започва от началният час и продължава 24 часа.  (или Лунната диета представлява24 часово гладуване, което започва от началният час на всяка фаза или от съответният час посочен по-горе.)

През това време приемаме само течности – чай, вода, може и пресни сокове. Това е момента когато Луната максимално ни съдейства за пречистването на организма ни и отвеждането на токсините чрез течностите. Ефективността и е доказана, бързо се свиква с нея и при продължително прилагане дава невероятни резултати. Най-добрите дни за подстригване през февруари са:

4 февруари 2024

7 февруари 2024

13 февруари 2024

14 февруари 2024

15 февруари 2024

27 февруари 2024

Най добрите дати за бизнес през януари са:

4 февруари 2024 – добре е за залагане на фундамент или завършване на делата защото, но не и за нови начинания

13 февруари – добър за нови начинания и творческа дейност

15 февруари 2024 – много хубав за всякакви начинания особено за договори преговори и неща от които очаквате бърз резултат

18 февруари 2024 – делата ще вървят добре и ще имат чудесна перспектива

22 февруари 2024 след 16:00 – всичко започнато днес ще завърши успешно – най-хубавия ден от месеца

Най добрите дни за пазаруване са:

13 февруари 2024

18 февруари 2024

Особено внимателни бъдете с всичко, което казвате от 10:09 на 15 февруари до 10:39 на 16 февруари защото всичко изречено на глас може да стане истина. Това важи както за лошите така и за хубавите неща затова правете хубави пожелания и говорете само добри неща, които искате да дойдат в живота ви. 

Защо лунният календар ни влияе? На всички е известно, че от Луната зависят приливите и отливите. Тоест от нея зависят океаните – най-голямата вода на планетата. Знаем също, че човешкият организъм се състои от около 60% вода. От тук можем да направим извода, че след като луната влияе на водата влияе и на нас тъй като в голяма степен ние самите сме вода. Следвайки лунният календар ние не правим нищо по различно от това да влезем в крак с лунните ритми и съответно в хармония с природата. Нещата в живота ни започват да се случват с повече лекота и да ни носят желаните резултати и благоприятно развитие. 

За да научите повече за лунните влияния и как да използвате луната във ваша полза, посетете Astromooncalendar


Наделина Павлова е инж. еколог, но нейната страст е астрологията и лунния календар. Тя е завършила астрология към московската астрологична академия в България. Също така е преминала редица курсове свързани с взаимоотношения и лично щастие.


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: