HomeИНТЕРЕСНОЗодии, които не приемат собствените си недостатъци

Зодии, които не приемат собствените си недостатъци

зодии и недостатъци

Зодии, които не приемат собствените си недостатъци

Няма хора без недостатъци. Но някои хора знаят как ефективно да ги маскират. Някои активно работят върху тях, а някои просто се преструват, че всичко е наред. И много се ядосват, когато се окаже, че това не е така.

Слушай статията:

Уви, самоизмамата никога не е довела до нищо добро. Следователно „тактиката на щрауса“ означава само още по-голяма болка и разочарование, когато някой външен човек или още по-лошо, някой близък до вас случайно открие недостатък и го посочи. А при някои зодии това поведение се среща твърде често. Ето тези зодии.

Риби

Рибите мразят критиката. Класически пример за „неразбран художник“. Не Рибите са направили нещо нередно – вие сте тези, които не разбират идеята. И като цяло, вие сте виновни, че това се случи. Няма значение как – Рибите предпочитат да не признават своите недостатъци и грешки. Или го направете по такъв начин, че неволният „нарушител“ да се засрами.

Близнаци

Близнаците само изглеждат несериозни. Всъщност в главите им непрекъснато тече усилена аналитична работа. И опити да прикрият собствените си недостатъци с това, което Близнаците смятат за предимства. И когато това не се получи, Близнаците изпадат в разочарование. Как е възможно – толкова много работа, толкова хитри идеи, но пак не се получава?

Овен

За Овните е просто опасно да им се изтъкват недостатъците. Можете да получите удар в лицето. Буквално. Защото Овните по принцип не виждат никакви недостатъци в себе си. А на опитите за оспорване на „съвършенството” им реагират в типичния стил – със скандал, викове и бой, без да обръщат внимание на свидетелите и възможните последствия.Везни

Везните никога няма да се преструват, че по някакъв начин са реагирали на споменаването на собствените им недостатъци. Умеят да запазят самообладание – това е факт. Но могат да се депресират и това състояние може да продължи дълго време. Защото Везните прекарват целия си живот в изграждането на имиджа на лесен, безпроблемен и приятен във всички отношения човек без недостатъци. И те се опитват не просто да „изградят имидж“, а да бъдат такива.

Телец

Телците реагират като Овен, само че се люлеят по-бавно и никога не забравят казаното. Но „борбата“ все още е неизбежна. Дори ясните логични аргументи няма да ви спасят от тихия гняв на Телеца. Той обаче няма да го изрази – твърде е внимателен. Но той ще затаи злобата си. И ще отмъсти по всякакъв възможен начин.

Дева

Тук има два сценария. Или Девата ще каже: „Да, знам това много добре, работя, докато не се получи.“ Или истерия, нервен срив и негодувание за цял живот, ако Девата вярва, че е направила всичко възможно, но нищо не се е получило. Уви, знак, фокусиран върху идеалността, възприема своето несъвършенство много болезнено. Особено ако някой го посочи целенасочено.

Източник: joinfo.coml


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: