HomeПОДКАСТДа бъдеш жена в комуникационния бизнес

Да бъдеш жена в комуникационния бизнес

Катя Димитрова

Да бъдеш жена в комуникационния бизнес

Катя Димитрова споделя как една работодателска марка да има успешен имидж

В епизод 64 на подкаста „MADAMSKO представя“ се срещнахме с Катя Димитрова – съосновател и управляващ съдружник на комуникационна група Interpartners. Тази година Катя отново е член на журито на Employer branding awards, а ние от MADAMSKO сме медиен партньор на събитието. По този повод тя сподели за богатия си опит като консултант на редица международни компании и публични институции в сферата на изграждане на работодателска марка и развитие на таланти. Нейна лична мисия е да развива млади хора и да ги стимулира да се развиват кариерно в България.

Според Катя да бъдеш жена в комуникационния бизнес има много предимства. Жените са емпатични, готови да изслушат и да приемат позицията на другата страна. Те управляват бизнеса си с чувство и емоция, съчетани с мекота и разбиране за хората около тях. Това ги прави изключително ефективни лидери и вдъхновители във всяка област на живота. 

Катя сподели също и своите основни съвети за успешен имидж на една марка, като подчерта важността на автентичността, прозрачността и ангажираността. Като член на журито на Employer branding awards, Катя смята, че това е един от най-устойчивите конкурси. 

“Employer branding awards дава трибуна на добрите работодателски практики. Всяка година надгражда, проектите стават все по-интересни, все по-иновативни. Смятам, че във формат в който на фокус са хората винаги има голямо бъдеще. Очаквам това издание с голямо нетърпение!”
Катя Димитрова

В епизода ще чуете още:

  • С какви предизвикателства най-често се сблъскват компаниите при задържането на кадри?
  • Каква е разликата в подхода при изграждането на работодателска марка в България и чужбина?
  • Как компаниите да създадат по-подходящи условия за жените в бизнеса?


Целият разговор с Катя Димитрова, може да чуете в Soundcloud, Spotify и YouTube


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: