HomeИНТЕРЕСНОПодарете си романтично преживяване

Подарете си романтично преживяване

giveaway

Подарете си романтично преживяване

В месеца на любовта, MADAMSKO те предизвиква да покажеш любов по един специален начин. Искаме да зарадваме един от вас с незабравимо преживяване в луксозния Медикъл СПА хотел Петте елемента.

Включете се в нашето предизвикателство и може да сте този късметлия, който ще се наслади на романтична почивка в Сапарева баня!

Как да се включите в предизвикателството:

Запишете кратко видео с отговор на въпроса: “Можете ли да се обясните в любов за 14 секунди?”. Тагнете ни в публикацията си и я качете в профила си в Instagram, използвайки хаштага #MadamskoChallenge. Видеото, което събере най-много лайкове, ще спечели наградата. Срокът за качване на видеата е до 0:00ч на 19-ти февруари. Победителят ще бъде обявен на 20.02.2024 г.

Не чакайте – включете се и спечелете възможността да създадете незабравими спомени с любимия си човек в Медикъл СПА хотел Петте елемента! 

За да участвате вижте пълните условия в Instagram – madamsko.online

Повече за хотела

В хотела енергията на въздух, вода, огън, земя и пространство събужда силите на тялото и духа, лекува, успокоява и носи ведрина във всеки сезон. В обширната територия от открити и закрити басейни и СПА зона може да се намери място за всеки вкус, възраст и настроение. Ще откриете 3000 кв.м. площ с открити и 1500 кв.м. закрити минерални съоръжения – басейни, джакузита, топила, детски басейни, сауни, парни бани и масажни студиа. Цветовете на комфортно обзаведените стаи носят усещане за пълна почивка и гарантират незабравимо преживяване. Интериорът на лоби бара е проектиран в съвременния дух за споделено пространство, уют и възможности за забавление. Детските басейни и детската стая отвличат вниманието на най-малките гости от технологичните им играчки. 

хотел


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: