HomeСРЕЩИОткровения за любовта от Драго Симеонов

Откровения за любовта от Драго Симеонов

Драго Симеонов - любовта

Откровения за любовта от Драго Симеонов

В седмицата на влюбените, Madamsko има удоволствието да представи първото интервю от рубриката „5 мъжки откровения за любовта“. В тази специална рубрика попитахме популярни мъже какво мислят за най-вълнуващото и сложно чувство – любовта.

Започваме седмицата с харизматичния и любим наш колега – радио и телевизионен водещ Драгомир Симеонов, който споделя своите мисли и преживявания по темата. Той разкри, че с нетърпение очаква да отпразнува Свети Валентин с любимата си.

откровения за любовта

Кога се влюби за първи път?

За първи път се влюбих във 2-ри клас, защото в 1-ви бях твърде зает да ритам футбол. Дамата на сърцето ми беше с една глава по-висока от мен, умееше да се бие и ми подари мартеница с куче. Наистина беше невъзможно да й устоя.

Вярваш ли в любовта от пръв поглед?

Погледите имат своята роля, но любовта е сляпа.

Влюбен ли си в момента и ще празнуваш ли Свети Валентин?

Влюбен съм и затова ще празнувам с любимата си не само Свети Валентин, но и Деня на металурга даже. Както и всеки друг ден, в който сме заедно.

Падал ли си на колене пред дамата на сърцето си?

Да, падал съм многократно. В някои случаи за благословия, друг път за прошка, а понякога само за да й помогна със закопчалката на обувката.

Би ли могъл да се обясниш в любов за 14 секунди? 

Любовта няма нужда нито от хронометър, нито от скоростни обяснения. В нея времето никога не бива да се усеща.

Стремежът на Драго към непрекъснатото празнуване на любовта, както и неговата убеденост в това, че връзката между двама души не може да се ограничава от определени дати или събития, ни вдъхновява да ценим моментите на обич. Той ни напомня, че любовта не може да бъде ограничена във времето, а по-скоро е израз на постоянство и сближаване през всеки ден от живота ни.


Прочети още: Откровения за любовта от Александър Христов


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: