HomeСРЕЩИОткровения за любовта от Александър Христов

Откровения за любовта от Александър Христов

Александър Христов

Откровения за любовта от Александър Христов

Корица: Антон Кръстев

В рубриката „5 мъжки откровения за любовта“ попитахме 5 интересни мъже какво мислят за най-вълнуващото и сложно чувство – любовта.

Д-р Александър Христов е управляващ партньор на ПР агенция Параграф 42 и преподавател по маркетинг и комуникации в УНСС и СУ. Автор e на четири книги и много публикации, води курсове и стратегически консултации в корпоративните комуникации. Става рано, общува много и вярва, че именно общуването е най-важната съставка на успеха в бизнеса и в любовта.

откровения за любовта

Кога се влюби за първи път?

Много отдавна, още в училище – нищо необичайно. Колкото по-рано му се случи на човек, толкова по-добре.

Вярваш ли в любовта от пръв поглед?

Вярвам, но не я идеализирам. Вярвам, че от който и поглед да се случи любовта, все е добре – и че тя трябва да бъде изживяна по най-добрия начин. Обаче си мисля, че любовта от пръв поглед някак си създава най-магичните спомени.

Влюбен ли си в момента и ще празнуваш ли Свети Валентин?

Адски прагматично – напоследък го отбелязвам на друг ден, защото навсякъде е лудница. Тази масовост въобще не е лоша, говори за една критична маса от хора, които правят хубави неща, а щом става въпрос за любов, всичко трябва да е възможно.

Падал ли си на колене пред дамата на сърцето си?

Физически – не. Но възхищението от човека до теб, което изразява падането на колене, е съставна част от всяка любов, от всяка връзка. Мисля, че когато възхищението изчезне, угасва и пламъкът.

Би ли могъл (успял) да се обясниш в любов за 14 секунди?

Както казваме в ПР, един текст или едно представяне могат да бъдат съкращавани до пълното им изчезване. Така че би трябвало да е възможно, но тук отново професионалната деформация си казва думата – трябва да познаваш човека отсреща толкова добре, че да знаеш дали доброто обяснение в любов означава 14 секунди или 14 дни.

Рубрика „5 мъжки откровения за любовта“ ни позволява да надникнем с намигване в мъжкото разбиране за любовта. Дали пък сме толкова различни?!

От първите трепети в училище до вълшебството на любовта от пръв поглед и силата на истинската любов, нашите гости споделят своите истории. Любовта е многообразна и уникална, и винаги намира начин до сърцето, независимо от обстоятелствата.

С усмивка тези истории са вдъхновение в седмицата на Св. Валентин. Обичайте и бъдете обичани!


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Откровения за любовта от Драго Симеонов


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: