HomeИНТЕРЕСНОАнна Стойкова ни изкушава с вкусни веган десерти

Анна Стойкова ни изкушава с вкусни веган десерти

Анна Стойкова

Анна Стойкова ни изкушава с вкусни веган десерти

 И най-големият скептик не би заподозрял, че всички рецепти в тази книга са без животински продукти и бяла захар! 

Анна Стойкова, която стана популярна с участието си в MasterChef, се завръща с новото си кулинарно творение – „Любими бохо десерти“. Този път тя споделя тайните на здравословните и вкусни десерти, които са напълно веган. Позната още като Веганна, тя представя 70 рецепти за вкусни, здравословни десерти, които са гарантирано без животински продукти и бяла захар. 

70 идеи за вкусни, здравословни десерти

Популярната кулинарна инфлуенсърка с над 54 хиляди последователи в Instagram и създателка на бранда Veganna ни предлага 70 идеи за вкусни, здравословни десерти. И най-големият скептик не би заподозрял, че са изцяло веган. С много вълнение, отдаденост към храната и старание да ни подтикне да бъдем най-добрата версия на самите себе си, Анна Стойкова създава изчерпателен и  полезен наръчник, в който са поместени най-важните тънкости и трикове на веган кухнята. Подходяща е както за тепърва прохождащи кулинари, така и за опитни майстор-сладкари. „Любими бохо десерти“ ще ви предложи идеи за сладкиши без печене, закуски, понички и бисквитки; тартове, торти и кексове.

Анна Стойкова книга

Освен изкушаващи рецепти ще откриете и великолепни фотографии от самата Анна – които не бива да бъдат разглеждани на гладно. В „Любими бохо десерти“ ще откриете и полезна информация за:

  • Различните видове подсладители;
  • Идеи, с които да замените глутена и животинските продукти;
  • Продуктите, с които да заредите кухнята и така винаги да имате готовност за някой бърз веган десерт;
  • Суперхраните, с които да зареждате тялото си.

вкусни веган десерти

Заредена с присъщия оптимизъм и ентусиазъм на Веганна, „Любими бохо десерти“ има за цел да ви докаже, че „здравословно“ и „вкусно“ не са две взаимоизключващи се понятия. Да ви вдъхнови да забравите за вредните пакетирани лакомства и да ви предизвика да запретнете ръкави и да опитате нещо различно, апетитно и добро за тялото си – без никакво чувство за вина.

Книгата е интегрирана с приложението Veganna, за да можете да се насладите на най-добрите веган десерти навсякъде и по всяко време през удобството на телефона си.

Предупреждаваме: бъдете готови за изумително сладко пиршество! 


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: