HomeЗДРАВЕЛидер в ортопедията в Европа консултира в МК „Доверие“

Лидер в ортопедията в Европа консултира в МК „Доверие“

ортопедията

Лидер в ортопедията в Европа консултира в МК „Доверие“

На 9-ти март Медицински комплекс „Доверие“ ще има удоволствието да посрещне професор доктор Владимир Мартинек. Той ще предостави своята експертиза на пациентите чрез индивидуални прегледи. Проф. Мартинек е известен със своите значителни постижения в областта на миниинвазивната ортопедия, което го прави водещ специалист в областта.

Проф. Мартинек е завършил хуманна медицина в LMU Мюнхен. Той е преминал през обширно обучение и специализация в някои от най-престижните медицински институции по света. Той е признат за своя принос към развитието на спортната медицина и ставната хирургия, като се фокусира върху лечението на увреждания на коленни, раменни и тазобедрени стави. Професионалният му опит включва работа в голяма ортопедична практика в Бад Айблинг, където извършва около 800 операции годишно.

Посещението на проф. Мартинек в Медицински комплекс „Доверие“ е изключителна възможност за пациентите, които търсят професионална консултация за ортопедични проблеми. Експертизата и опитът на проф. Мартинек предоставят възможност за диагностика и терапевтични подходи, базирани на последните научни постижения в областта на ортопедията. Това посещение е показателно за мисията на Медицински комплекс „Доверие“ към интегрирането на иновативни медицински практики и сътрудничеството с водещи международни специалисти.

За тези, които желаят да се консултират с проф. Мартинек, е препоръчително да запазят своя час възможно най-скоро, тъй като броят на консултациите е ограничен. Това посещение представлява уникален шанс за достъп до съвременни медицински решения и персонализиран подход към лечението на ставни заболявания и спортни травми.

Записване на час за преглед на тел.: 0878 39 55 50 или 0878 39 56 10.

За МК „Доверие“

МК „Доверие“ модерен медицински комплекс, който обединява функционално диагностично-консултативен център и многопрофилна болница за активно лечение. МБАЛ „Доверие“ е една от първите частни болници в България, създадена е в края на 2005 г. и е част от „Доверие Обединен холдинг” АД. Медицинският център разполага със собствени лаборатории и високотехнологично диагностично оборудване, 9 специализирани отделения за болнична помощ и 4 операционни зали и стационар от над 100 легла. МК „Доверие“ е едно от първите лечебни заведения в България, които предлагат на своите пациенти оперативно лечение със системата за роботизирана хирургия „Да Винчи”. Над 80% от всички диагностични и лечебни процедури се извършват чрез прилагане на минимално инвазивен (безкръвен) метод от висококвалифицирани екипи чрез съвременна ендоскопска апаратура. Гинекологичното отделение на МБАЛ „Доверие“ е в Топ-3 на Балканския полуостров по извършени роботизирани операции.


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: