HomeИНТЕРЕСНОЕсента на Демона: Вълнуващи разкрития от предпремиерата

Есента на Демона: Вълнуващи разкрития от предпремиерата

Есента на Демона

Есента на Демона: Вълнуващи разкрития от предпремиерата

Екипът на MADAMSKO беше гост на специалната предпремиера на дългоочакваното продължение на “Дяволското гърло” – “Есента на демона”. Събитието ни даде уникалната възможност да се срещнем с актьорите и екипа зад сериала, както и да видим първите два епизода на проекта.

Посрещнахме на червения килим продуцентът Евтим Милошев и режисьорът Павел Г. Веснаков. Както и актьорите Теодора Духовникова, Димо Алексиев, Ирмена Чичикова, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Константин Трендафилов – Коко, Николай Николаев, операторът Иван Вацов и част от екипа на сериала.

предпремиерата на “Есента на Демона”
Фото кредит: NOVA/Ивана Семовска

Повече за сюжета

След като се потопихме в комфорта на киносалона, сюжетът наистина ни завладя! Всеки кадър има смисъл и те кара да станеш част от вълнуващото разследване. Сериалът е заснет в един от най-красивите български градове – Велико Търново, където героите се изправят пред загадъчни убийства. В ролите на Мия Язова и Филип Чанов влизат талантливите актьори Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. Те приемат предизвикателството с изключителна професионализъм и вълнение. Освен криминални разследвания и мистика, в сериална са вплетени и исторически загадки. Екипът се е постарал да консултира всяко едно действие, така че то да бъде напълно реалистично.

След прожекцията имахме възможността да чуем повече подробности за работата по сериала. Актрисата Теодора Духовникова сподели, че историческата линия е особено впечатляваща и зрителите с интерес към историята ще бъдат погълнати.

есента на демона

“Това продължение на сериала е дългоочаквано и нямам търпение за първата среща с телевизионните зрители, защото последната дума е тяхна”, сподели тя.

“Това е труден за реализация проект от физическа и емоционална гледна точка. Радвам се, че имаме възможността да разказваме такива истории, които са действително важни за обществото”, каза режисьорът Павел Г. Веснаков. “Това е проект за справедливостта, а не за жестоки престъпления. Именно за справедливостта, която е дефицит в нашето общество“, допълни продуцентът Евтим Милошев.

Напомняме ви, че през септември 2023 г. криминалната драма грабна първа награда на фестивала „Златна роза“. С нетърпение очакваме премиерата на „Есента на Демона“ по NOVA на 29 февруари, когато ще можем да споделим тези емоции с всички фенове. Не пропускайте да следите развитието на сериала всеки четвъртък от 22:00 часа по NOVA.


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: