HomeИНТЕРЕСНОМерил Стрийп: „Не се виждам в образа на Миранда“

Мерил Стрийп: „Не се виждам в образа на Миранда“

мерил Стрийп

Мерил Стрийп: „Не се виждам в образа на Миранда“

Церемонията на SAG Awards срещна отново звездите от „Дяволът носи Прада“ – Мерил Стрийп, Емили Блънт и Ан Хатауей.

Фотокредит водеща снимка: Matt Winkelmeyer/Getty Images

В нощта на SAG Awards 2024, освен блясъка на червения килим, всички фенове на киното останаха очаровани от триото на култовия филм „Дяволът носи Прада“. Мерил Стрийп, Емили Блънт и Ан Хатауей се присъединиха към звездния състав от водещи. 

30-тото издание на годишни награди Screen Actors Guild Awards®, се проведоха на 24-ти февруари в Shrine Auditorium & Expo Hall в Лос Анджелис, Калифорния. Церемонията беше  предавана на живо в световен мащаб по Netflix. Церемонията бе открита от двукратният носител на наградата SAG британски актьор, певец и продуцент Идрис Елба. 59-тият носител на наградата за цялостно творчество бе връчена на Барбра Стрейзънд от Дженифър Анистън.

Мода и страсти на сцената: Мерил Стрийп, Емили Блънт и Ан Хатауей възродиха Миранда Пристли

Вълнението започва, когато Мерил Стрийп, Емили Блънт и Ан Хатауей застават заедно на сцената, носейки не само блясъка на своите тоалети, но и спомена за една от най-обичаните роли в кариерата на Стрийп – безкомпромисната Миранда Пристли. Хатауей, изящна в синьо, напомнящо за спорния цвят церулен, и Блънт в пленителна червена рокля, сякаш извадени от модните ревюта, добавиха още очарование към незабравимата вечер. 

Играта на думи между актрисите възкреси спомена за техните персонажи. Стрийп, която бе забравила очилата си, се оказва в ролята на нуждаеща се от помощ Миранда, докато Блънт и Хатауей се появиха като нейните спасителки. Този момент, заедно с характерните цитати от филма накара публиката да се усмихне. Също така показа топлата връзка между актрисите, далеч от светлините на прожекторите.

 Прочетете още: Мерил Стрийп: Вечната икона на киното

Макар и заглавие от 2006г. „Дяволът носи Прада“ остава недокоснат от времето

„Наистина не се припознавам в Миранда. Този образ е творение, далеч от моята същност.“ – сподели Мерил Стрийп, което за пореден път подчертава уникалността на нейния талант да се трансформира изцяло в ролята си, оставяйки зад кулисите истинското си аз.

Наградите SAG ежегодно отличават изключителните филмови и телевизионни изпълнения. Над 119 000 изпълнители – членовете на SAG-AFTRA, гласуват за номинациите.


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: