HomeИНТЕРЕСНОЛунен календар: Дни през март за диета и бизнес

Лунен календар: Дни през март за диета и бизнес

лунен календар

Лунен календар: Дни през март за диета и бизнес

Март месец започва с намаляваща Луна – време подходящо за диета, както и за довършване на всичко започнато. 

Слушай статията:

На 5 март започва месецът на огнения заек, който ще донесе далеч по-мека и нежна енергия от предходния. Заекът се свързва с нежност чувственост и романтика. На преден план ще излезе темата за взаимоотношенията. Използвайте тези влияния за да отстраните конфликти в отношенията с усмивка и чувство за хумор. 

В синхрон с тази мека енергия в 11:00 часа на 10 март настъпва новолунието в Риби! Прекрасен момент да запишем нашите желания, да плануваме месеца и да си помечтаем типично по рибешки. 

От 12 март можете да започнете да задвижвате всичко планувано, Луната в Овен ще даде тласък на новите ви начинания. Използвайте следващите две седмици да заложите фундамент на делата си.

На 20 март в 05:06 сутринта започва сезонът на Овена, астрологичната нова година и началото на астрономическата пролет с пролетното равноденствие. Прекарайте деня в добро настроение и разположение на духа и влезте с чисти сърца в новият период.

На 25 март в 09:00 часа настъпва пълнолуние във Везни и лунно затъмнение, което слага начало на коридора на затъмненията по оста Овен – Везни и също ще освети темата за партньорството и взаимоотношенията. Много вероятно е да имате мисли за хармоничното минало и да искате да го върнете и на всяка цена да запазите хармонията. Дилемата ще бъде между компромиса и отстояването на себе си в отношенията.

Внимавайте, защото въпреки че се изисква остарелите и неработещи модели да бъдат заменени с нови, все пак бъдете с едно на ум, тъй като по време на пълнолуние чувствата са ярки и в комбинация със затъмнението стават твърде интензивни и замъглени и може да се получи ескалация. Затъмненията идват за да раздвижат и хвърлят светлина върху всичко това, което ни се иска да заметем под килимчето. Рядко преминават леко, но пък за кратко време ни трансформират и водят точно там където трябва да сме. По време на коридора на затъмненията, който продължава около месец не се препоръчва да се взимат никакви крайни решения. Просто заемете позицията на наблюдател доколкото е възможно и вярвайте, че накрая всичко ще се подреди по най-добрия начин.

Дни за провеждане на лунна диета през март са:

03 март 2024 – 17:25

10 март 2024 – 11:02

17 март 2024 – 06:11

25 март 2024 – 09:01

Лунната диета представлява фастинг който започва от началният час и продължава 24 часа.  (или Лунната диета представлява24 часово гладуване, което започва от началният час на всяка фаза или от съответният час посочен по-горе.)

През това време приемаме само течности – чай, вода, може и пресни сокове. Това е момента когато Луната максимално ни съдейства за пречистването на организма ни и отвеждането на токсините чрез течностите. Ефективността и е доказана, бързо се свиква с нея и при продължително прилагане дава невероятни резултати. 

Най-добрите дни за подстригване през март са:

12 март 2024

14 март 2024

15 март 2024

20 март 2024 след 13:47

21 март 2024

Най добрите дати за бизнес през март са:

14 март – може да приведете в действие замисленото.

14 март – добър за нови начинания и творческа дейност

15 март 2024 – много хубав за всякакви начинания особено за договори преговори и неща от които очаквате бърз резултат

16 март 2024 – много хубав за всякакви начинания особено за договори преговори и неща от които очаквате бърз резултат

19 март 2024 след 12:42 – много хубав за всякакви начинания особено за договори преговори и неща от които очаквате бърз резултат

23 март 2024 след 16:59 – всичко започнато днес ще завърши успешно – най-хубавия ден от месеца

Най добрите дни за пазаруване са:

14 март 2024 и

20 март 2024 до 13:47 

Особено внимателни бъдете с всичко, което казвате от 09:52 на 16 март до 10:41 на 17 март  защото всичко изречено на глас може да стане истина. Това важи както за лошите така и за хубавите неща затова правете хубави пожелания и говорете само добри неща, които искате да дойдат в живота ви. 

Защо лунният календар ни влияе? На всички е известно, че от Луната зависят приливите и отливите. Тоест от нея зависят океаните – най-голямата вода на планетата. Знаем също, че човешкият организъм се състои от около 60% вода. От тук можем да направим извода, че след като луната влияе на водата влияе и на нас тъй като в голяма степен ние самите сме вода. Следвайки лунният календар ние не правим нищо по различно от това да влезем в крак с лунните ритми и съответно в хармония с природата. Нещата в живота ни започват да се случват с повече лекота и да ни носят желаните резултати и благоприятно развитие.

За да научите повече за лунните влияния и как да използвате луната във ваша полза, посетете Astromooncalendar


Наделина Павлова е инж. еколог, но нейната страст е астрологията и лунния календар. Тя учи астрология към московската астрологична академия в България. Също така е преминала редица курсове свързани с взаимоотношения и лично щастие.


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: