HomeИНТЕРЕСНОСкрито послание зад изпълнението на Райън Гослинг?

Скрито послание зад изпълнението на Райън Гослинг?

Райън Гослинг

Скрито послание зад изпълнението на Райън Гослинг?

Райън Гослинг изненадващо изпя на сцената на Оскарите „I’m Just Ken“. Въпреки че песента не взе Оскар за най-добра оригинална песен, тя определено донесе Kenergy. 

Корица: Myung J. Chun / Los Angeles Times

Облечен в блестящ яркорозов костюм, Гослинг излезе на сцената, предизвиквайки възторг и изненада сред публиката. Въпреки привидната игривост и ексцентричност на изпълнението, то имаше и скрити послания в него. Гослинг започна изпълнението от публиката, седнал между кикотещата се Били Айлиш и Марго Роби. След това излезе на сцената, за да танцува с ансамбъл от 65 мъже танцьори.

Сценография

Сценографията и визията на изпълнението не са случайни. Ярките розови тонове и атмосферата на розова приказка напомнят на зрителите за емблематичната песен „Diamonds Are a Girl’s Best Friend“ от филма „Джентълмените предпочитат блондинки“. Тази асоциация подчертава иронията и обрата към традиционните роли на мъжете и жените в обществото. Хореографията е подобна на високобюджетните филмови мюзикъли от миналото, които също вдъхновиха визията на Геруиг за “Барби”. 

Бандата, която свиреше на китари беше изненадваща комбинация от писателя на „Аз съм просто Кен“ Марк Ронсън, Слаш на Guns n’ Roses и сина на Еди Ван Хален Волфганг!

Райън Гослинг

оскари

Кен Х 4

На сцената излязоха и Нкути Гатва, Симу Лиу, Кингсли Бен-Адир и Скот Евънс, които бяха всичките Кен във филма.

Публиката беше на крака, пляскаше, аплодираше и танцуваше. Грета Геруиг, Америка Ферера и Ема Стоун имаха възможност да попеят заедно с Гослинг, докато той танцуваше покрай тях. По-късно в песента Гослинг се приближи до носителката на наградата за най-добра актриса Ема Стоун, която грабна микрофона.

Песента прераства от рок балада до синтпоп от 80-те години и също така включва инструментално камео от Джош Фрийз от Foo Fighters. Филмът счупи многобройни боксофис рекорди миналото лято. „Аз съм просто Кен“ достигна номер 87 в класацията на Billboard Hot 100. Амбициозният музикален номер на филма – включващ поразителна хореография на Дженифър Уайт и Лиза Уелъм – е пълен с умни шеги, препратки към филми и социални коментари за натиска върху мъжете да проявяват своята мъжественост.

Гледайте цялото изпълнение на Райън Гослинг тук:


Прочети още: Естественият външен вид доминира на Оскарите


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: