HomeСЪБИТИЯDibla Design Awards 2024: Талант и креативност в дизайна

Dibla Design Awards 2024: Талант и креативност в дизайна

dibla дизайн

Dibla Design Awards 2024: Талант и креативност в дизайна

На 13 март се проведе едно от най-важните и очаквани събития в света на дизайна – Dibla Design Awards 2024.

Корица: Официална страница на DIBLA

Dibla Design Awards продължава да бъде важна платформа за насърчаване на високите стандарти в дизайна и за признаване на таланта и професионализма на българските дизайнери. Всяка година събитието доказва и насърчава постиженията и успехите на българския дизайн пред световната общност, като по този начин допринася за по-красив и функционален свят.

Тази година конкурсът за интериорен и продуктов дизайн се проведе на 13-ти март в Интер Експо Център София. За осма поредна година в двойно по-голям мащаб и пред двойно по-многобройна публика. Паралелно със специализираните бизнес изложения Експо мебел и Ваканция, споделяйки пространството на изложбения комплекс.

Всяко участие в конкурса предоставя възможност за публичност и авторитетна оценка за работата на дизайнерите. Освен това, победителите получават възможността да бъдат отличени на този престижен форум, който привлича вниманието на инвеститори, медии и потребители.

Официалната церемония по връчването на наградите е върхът на събитието и включва най-важните и елитни представители на дизайн средата. Международно жури от признати архитекти и дизайнери даде висока оценка в различни категории за обществен и жилищен интериор. 

Дизайнер на годината

Статуетката „Дизайнер на годината“ е най-високото отличие в България, което се присъжда за интериорен и продуктов дизайн. Тази година наградата „Дизайнер на годината“ спечели архитектурно студио Каше – CACHÈ ATELIER. Основано през 2013 г. от арх. Мила Иванова и арх. Цветомир Павлов, днес КАШЕ реализира проекти в цял свят. Дейността на студиото получава българско и международно признание с престижни награди за съвременна архитектура, а реализираните от екипа му пространства намират място в едни от най-значимите издания за архитектура, интериор и дизайн.

каше


Вижте всички победителите по категории ТУК


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: