HomeКРАСОТАКои са най-новите регенериращи процедури за тяло

Кои са най-новите регенериращи процедури за тяло

продукти за лице и тяло

Кои са най-новите регенериращи процедури за тяло

MEGAN е иновативна система за регенерация на клетките от най-дълбоките слоеве на тъканите на кожата, разработена от Skeyndor въз основа на най-революционните технологии на науката за грижа за красотата. Крепи се на 50 години изследвания, а цялостната система съчетава Tri Synergy Tech™ с Hi-Tech Performing Cosmetics за невиждани досега резултати. Интелигентните формули на Hi-Tech Performing Cosmetics са програмирани заедно с Tri Synergy Tech™, така че да насочват прецизно активните съставки към различите слоеве на кожата, достигайки дори в най-дълбоките ѝ части. 

MEGAN съчетава три технологии с най-съвременните козметични продукти, благодарение на които се постига уникална клетъчна регенерация, гарантирайки видим резултат още от първия ден. За Skeyndor най-важни са видимите резултати, както и процеса в постигането им чрез технологии на бъдещето. 

ДЪЛБОКАТА РЕГЕНЕРАЦИЯ ЗАПОЧВА ОТ HI-FREQ

Това е първата стъпка в системата MEGAN®.

HI-FREQ технология и високоефективен гел засилва регенерацията на кожата в най-дълбоките й слоеве. Микротоковете създават канали в клетъчната мембрана, които повишават нейната пропускливост. 

Една от особеностите на MEGAN е употребата на високочестотните токове, които са с честота над 100 000 Hz и естетичните им приложения се класифицират основно според напрежението и интензивността им. Именно технологията HI-FREQ се отнася към радиочестотната или неаблативната диатермия, като в тази група влизат високочестотни токове с ниско напрежение и висока интензивност, които излъчват в честотния диапазон на 448 000 Hz, или 448 KHz.

HI-FREQ

Основният ефект е активиране на циркулацията или дълбоко загряване на тъканите, а от своя страна това активиране води до:

 • Повишено снабдяване с кислород и хранителни вещества на клетъчно ниво
 • Незабавно свиване на колагена и последващо активиране на образуването на нов колаген
 • Обемно затопляне с участието на фиброзните прегради, което създава действие за стягане на тъканите
 • Повишено повторно абсорбиране на течности
 • Спомага за елиминирането на токсините
 • Ускоряване на клетъчния метаболизъм
 • Повишено усвояване на активни съставки през кожата

Тези ефекти отговарят за следващите естетични ефекти и показания:

 • Регенерация на тъканите
 • Стягане и повдигане на кожата
 • Възстановяване на кожата и действие против стареене
 • Отслабване
 • Намаляване на целулит и локализирани мастни натрупвания
 • Подобрения във вида на стрии, несъвършенства и белези.

В процедурите се използва и Hi-Freq гел

Той е високоефективен, провеждащ топлината гел, който защитава кожата и осигурява максимално действие на технологията Hi-Freq, както и за други радиочестотни и неаблативни диатермични режими. Неговата формула без съдържание на вода позволява работа при по-висока интензивност и температура с по-голяма степен на безопасност, без нежелани електрически разряди и с по-малко количество продукт, тъй като няма ефект на изпаряване. Съставките му са подбрани специално за активиране на кожата и за подобряване на поносимостта и комфорта. Съдржа Evodia Rutaecarpa, която стимулира микроциркулацията и храненето на тъканите.

МАКСИМУМ ПРОНИКВАНЕ И ЕФЕКТИВНОСТ С DERMABOOST+DEEP RGB

Втората стъпка съчетава технологиите Dermaboost и Deep RGB, работейки с ниско- и средночестотни токове чрез технологията. Тези токове са променливи електрически токове, които се използват от години в областта на медицината, физиотерапията и електро-естетиката. Това са токове, при които интензивността се променя или варира с времето, образувайки импулси, и следователно честота, която позволява тяхната класификация и определя козметичните ефекти и ползи.

Основните предимства и ефекти на ниско- и средночестотните токове са стимулация на мускулите, лифтинг, електролиполиза, стимулиране на циркулацията и подобрено трансепидермално проникване на козметичните активни сьставки чрез хидроелектрофореза и електропорация..

дермабуст

 DEEP RGB

Технологията DERMABOOST увеличава проникването и подобрява усвояването на активните съставки благодарение на токовете на хидроелектропорацията адаптирани специално за системата MEGAN. На свой ред техниката DEEP RGB с LED фототерапия активира фотоактивируеми LED концентрати, формулирани с технологията Cosmetic Drone. 

Всеки льч светлина прониква в различни слоеве на кожата и се прилага с определен концентрат според нуждата: пори, сияйност, стягане, несъвършенства, бръчки и отпусната кожа. 

В допълнение модулирането с много ниска честота също така стимулира дермата и стяга кожата, като активира фибробластите, което стимулира синтеза на колаген и еластин. Накрая високотехнологичният бустер увеличава и удължава ефекта от процедурата.

ТЕХНОЛОГИЧНА СИНЕРГИЯ С ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ

За първи път технологиите Dermaboost и Deep RGB се съчетават в иновативна комбинация в един накрайник, който работи при средна честота и различни нива на модулация.

Заповядайте в представителния център на Skeyndor в гр. София на ул. Г.С. Раковски 125 и се убедете сами в предимствата на MEGAN. 

Официален представител на марката за България: Crimson Professional Cosmetics


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: