HomeКУЛТУРАКакво да гледаме през последната седмица на март?

Какво да гледаме през последната седмица на март?

Какво да гледаме през последната седмица на март

Какво да гледаме през последната седмица на март?

Телевизионните канали на WBD (World Broadcasting Network) продължават да предлагат широка гама от забавление и вълнуващи предавания за зрителите си. През последната седмица на месец март, зрителите ще имат възможността да се насладят на разнообразие от предавания, включително любими сериали, документални филми и спортни събития.

Ето и селекцията ни от най-интересното по телевизионните канали на WBD през последната седмица на месец март:

Треска за злато: Мътна вода

Треска за злато: Мътна вода, сезон 7 (12×60) от 26 март, вторник, 22:00 часа. Дакота Фред и синът му Дъстин рискуват живота си, за да забогатеят от злато, а стремежът им ги отвежда дълбоко под водите на един от най-буйните потоци на Аляска.

Голи и уплашени

Голи и уплашени, сезон 10 (12х60) от 25 март, понеделник, 21:00 часа. Двама напълно непознати трябва да оцелеят 21 дена без храна, вода и дрехи в пустинята – голи и уплашени.

Агресия на пътя

Агресия на пътя (8х30) от 31 март, неделя, 22:00 часа. Разгневени шофьори са заснети на камера в спиращи дъха моменти на пътна ярост. Всеки епизод включва множество интервюта от жертви или свидетели на агресивно поведение.

Малки хора – свят голям

Малки хора – свят голям, сезон 16 (10х60) от 25 март, понеделник, 21:00 часа. Справяйки се с последствията от продажбата на фермата, Мат изненадва всички, когато предлага брак на Карин. Ейми се опитва да събере всички заедно, като организира кампания за набиране на средства във фермата, а животът на Зак и Тори се преобръща с главата надолу заради нуждата от спешна операция.

Моето 300-килограмово тяло

Моето 300-килограмово тяло, сезон 10 (22х60) от 29 март, петък, 21:00 часа. Пациенти с болезнено затлъстяване се стремят да отслабнат чрез диета и стомашен байпас с помощта на д-р Юнан Ноузарадан.

Непобедената Татяна Суарес

Непобедената Татяна Суарес, 28 март, 22:30 часа. Непоклатимият дух на MMA състезателката Татяна Суарес ѝ помага да се върне към спорта след 4-годишна пауза заради контузия. Последната четвъртък вечер от месец март е посветена на спортния документален филм на HBO „Непобедената Татяна Суарес“ за огромния талант и забележителната издръжливост на една жена, която вдъхновява следващите поколения спортистки към съвършенство.

Пола Зан разглежда случая, сезон 12 (16х60) от 28 март, сряда, 22:00 часа. Ветеранът журналист Пола Зан излиза от студиото, за да разнищи криминални казуси, като представя гледната точка на най-близките до случая.

Пола Зан разглежда случая

звезден подарък

Звезден подарък (16х60) се завръща за трети сезон от 25 март, понеделник, 22:00 часа. Дрю и Джонатан Скот помагат на американски звезди да засвидетелстват благодарността си към близките си, като ремонтират домовете им.

Шивачът от Панама, 29 март, петък, от 21:00 часа. Безмилостен и изкусителен британски шпионин, Анди Оснард (Пиърс Броснън) е изпратен в Панама за наказание. Но той си има тайно оръжие — Хари Пендъл (Джефри Ръш), бивш дребен измамник, преоткрил себе си като популярен шивач на богатите и известните в страната. Освен с костюмите си, Хари е прочут и с умението си да съчинява невероятни истории. Но когато приказките на Хари излизат извън контрол, задвижват поредица от непредсказуеми събития…

Шивачът от Панама

банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: