HomeИНТЕРЕСНОЛюбовната магия в страниците на „Източни светлини“

Любовната магия в страниците на „Източни светлини“

източни светлини

Любовната магия в страниците на „Източни светлини“

„Източни светлини“ е един от онези романи, които помитат читателя още от първата си страница.

След прочитането на „Южни бури“ смело мога да заявя, че Бритъни С. Чери се превърна в един оазис разположен надълбоко в литературната пустиня. С други думи, дори човек като мен, който не обича да чете романтични книги, би се влюбил в стила на авторката, както и в историите, които ни разказва. „Източни светлини“ е един от онези романи, които помитат читателя още от първата си страница. Разхождайки се из дебрите му, читателят преминава през всякакви емоции, и то за много кратко време. Без значение дали радост, тъга, компеж, любов, надежда или страх.

Бритъни С. Чери с лекота е изградила автентични герои, които ще накарат всеки докоснал се до тях да иска да ги прегърне и опознае. Да навлезе още по-дълбоко в техните истории и души, да отнеме от болката им и да почерпи от мъдростта им.

Една нощ на Хелоуин се оказва съдбоносна

Алия и Конър се срещат и прекарват цяла нощ заедно, тичайки по улиците на Ню Йорк, изживявайки едно след друго приключения заедно. Но и най-красивата нощ трябва да свърши в един момент, а с нея и времето, което двамата са прекарали заедно. Всеки от тях се връща към ежедневието си и бива изгубен в рутината. Две години по-късно се срещат отново. Но сега Алия е сгодена и не за кой да е, а за новия бизнес партньор на Конър. Двамата все още не могат да се отърват от спомените за нощта на Хелоуин, която са прекарли завено, и може би все още има шанс за тяхната любов.

Невероятна любовна история, която развълнува всеки един докоснал се до нея. Алия и Конър са два несъвършени персонажа, чиято любовна история пък сама по себе си е съвършена, а те сякаш си пасват като парчета от пъзел и образуват едно съвърнешно цяло.

История, която се развива леко и показва как една прекрасна любов може да възникне от две разбити сърца за да ги направи отново цели.

„Източни светлини“ е нежна любовна история, която събужда дълбоки чувства в читателя, и колкото и сълзи да е пролял той, когато стигне до последния ѝ ред остава само чувство на удовлетворение.

За автора

Британи С. Чери е родена в Милуоки, Уисконсин, САЩ. Запалена читателка е от ранна възраст и опитва да пише от 16-годишна. Завършва с бакалавърска степен театралното изкуство в университета „Карол“ и курс по творческо писане, включително за писане на сценарии.


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With:
Tags