HomeКРАСОТАЗапознайте се с тенденциите в грижата за кожата

Запознайте се с тенденциите в грижата за кожата

Доц. д-р Соня Вълкова и Грети Гарсия

Запознайте се с тенденциите в грижата за кожата

На 18 март, Natura Bisse проведе обучение, което привлече голям интерес от страна на професионалисти в областта на красотата и грижата за кожата. Експертни съвети бяха представени от доц. д-р Соня Вълкова д.м., дерматолог и зам. ректор на Медицински университет Плевен, която представи новите продукти, сподели ценни насоки за тяхното използване и други важни аспекти.

Това  специално събитие разкри последните тенденции и технологии в грижата за кожата, подчертавайки ангажимента на марката и разработката на иновативни продукти, които предоставят ненадминати резултати.

Essential Shock Intense Retinol Night Renewal

В рамките на събитието, беше представен новият Essential Shock Intense Retinol Night Renewal – стягащ и обновяващ повърхността на кожата серум. Съдържащ капсулиран ретинол и бакучиол, този серум подпомага проникването на активните съставки, подобрява блясъка на кожата, стимулира клетъчната регенерация и подмладяването й. Също така, съдържа гликолова киселина, матриксил, протеогликани, колагенови и еластинови аминокиселини, акваксил и витамин Е, които подобряват здравето и външния вид на кожата.

“Продуктът е подходящ за млади хора с признаци на преждевременно стареене, за зрели жени, за такива, търсещи  мощна, шокова анти ейдж грижа. Както и подходящ за засилване ефекта на всяка друга анти-ейдж грижа и ускоряване ефекта на антихиперпигментни средства и грижи”, сподели доц. д-р Вълкова.

Новите продукти

Essential Shock Intense Instant-Lift Mask

Другият нов продукт, Essential Shock Intense Instant-Lift Mask, е маска, която интензивно стяга и повдига кожата веднага. Тази маска предлага незабавен ефект на лифтинг, като осигурява бързи и видими резултати. Съдържа комбинация от активни съставки като колаген, еластин, ниацинамид и хиалуронова киселина, които работят заедно, за да подмладят кожата, да подобрят нейната текстура и да я направят по-стегната и еластична.

“Само след едно използване маската запълва, хидратира и стяга кожа. Запълва и намалява бръчките, като в същото време изглажда кожата”, допълва доц. д-р Вълкова

Серията Essential Shock Intense е мощна грижа за кожата, която стяга, уплътнява и осигурява лифтинг ефект на зряла и  безжизнена кожа чрез цялостна и  ефективна дермална регенерация.

На събитието беше изведена и демонстрация на две процедури – 3D Colagen lift и Eyelift, които впечатлиха участниците със своите иновативни методи за повдигане и подмладяване на кожата.

Представени бяха и резултатите от проучване, проведено от Natura Bissé в сътрудничество с институт за невронаука и университета в Мурсия. Резултатите от този проект бяха впечатляващи – спа ритуалите на Natura Bissé повишават благополучието на хората с почти 70%, като едновременно с това трансформират кожата и увеличават самочувствието.

Изследванията се основават на фундаменталното разбиране за въздействието на докосването и грижата за кожата върху човешкото съзнание и тяло. Невронауката, която стои зад тези проучвания, изследва мозъчната активност и биомаркерите като кортизол и окситоцин, за да потвърди физическите и емоционални ползи от процедурите на Natura Bissé.

Natura Bissé е световно призната марка за луксозна грижа за кожата. Постоянният стремеж към върхови постижения доведе Natura Bissé до множество награди, включително признание в три поредни години за „Най -добрата СПА марка в света“ през 2018, 2019 и 2020 г. от World Spa Awards™. С дъщерни дружества в Испания, Дубай, САЩ, Мексико, Обединеното Кралство и Китай, както и с присъствие в повече от 100 страни, Natura Bissé продължава да расте в целия свят в най-добрите СПА центрове. В България Natura Bisse Barcelona вече 13 години е представена от Esthetic Privilege. Терапиите и продуктите на марката могат да бъдат намерени в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна, а терапевтите преминават специални обучения.


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: