HomeКРАСОТАКакво представлява пресотерапията за гръб, кръст и врат

Какво представлява пресотерапията за гръб, кръст и врат

пресотерапия

Какво представлява пресотерапията за гръб, кръст и врат

Сапфир Лазер България е изложител на най-голямото събитие за красота Arena of Beauty през 2024 г. 

arena of beauty

Компанията е официален представител на естетичния пазар в Испания с две от най-отличителните марки за него, а именно Opphalo Group Spain и Laboratories Kapyderm. Продуктовия каталог включва диоден лазер Sapphire LS-1200, антицелулитна и ремоделираща технология Bellaction Duo by Bernat Domene. На тазгодишното събитие екипът на компанията слага акцент върху единствената по рода си за европейския пазар пресотерапия за гръб, кръст и врат Dorsal+. Специалисти в сферата на кинезитерапията ще представят иновацията, терапевтичните подходи и лечението на различни заболявания посредством 24 барокамери, доставящи 100% чист кислород до всяка една клетка в кръвта. 

 Компанията ще повиши разпознаваемостта и избора на процедури за скалп при заболявания като псориазис, червен лишей, себореен дерматит, акне, дехидратация на скалп чрез линията Kapyderm. Целта на дискусиите с всички бъдещи клиенти ще бъде повишаване квалификацията в направление дерматрихология, грижа за скалпа и кожата. Ще бъдат обсъдени предимствата при избор на апаратура и анализ на всяко едно състояние. 

 В дните на изложението „Арена на красотата“ екипът на Сапфир Лазер България ще направи безплатни демонстрации за всички бъдещи клиенти. Чрез специални оферти ще обсъдим как инвестицията може да донесе професионални успехи за всеки работещ, но и да добави допълнителна финансова стойност за всеки работещ в сферата на естетиката и здравето. 

банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: