HomeКУЛТУРА„Лоши момчета: Всичко или нищо“ в кината от юни

„Лоши момчета: Всичко или нищо“ в кината от юни

лоши момчета

„Лоши момчета: Всичко или нищо“ в кината от юни

На 7 юни филмът се завръща на големия екран с най-експлозивната си част до момента – Лоши момчета: Всичко или нищо.

През 1995 година, стъпвайки на раменете на ненадминати класики като Смъртоносно оръжие и Ченгето от Бевърли Хилс, дебютиращият като режисьор в киното Майкъл Бей и маститите продуценти Джери Брукхаймър и Дон Симсън ни запознаха с харизматичните, но непризнаващи никакви правила полицаи Майк Лаури и Маркъс Бърнет, по-известни с прозвището си Лоши момчета. Филмът предложи свеж, забавен и изключително кинетичен прочит на buddy cop историите и екшън комедиите. Превърна Уил Смит в световна звезда и даде началото на изключително успешния и обичан франчайз. Той се завръща на 7 юни на големия екран с най-експлозивната си част до момента – Лоши момчета: Всичко или нищо.

Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия

В зрелищната екшън продукция вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента – да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями. Той е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години. С помощта на самия капитан, който е намерил начин да общува с тях от „отвъдното“, двамата се впускат по петите на врага. Но много скоро от преследвачи се превръщат в преследвани. Дали и този път Лаури и Бърнет ще успеят да излязат победители, или най-накрая ще платят дан на непримиримите си различия? Какъвто и да е отговорът, едно е сигурно – където са Лошите момчета, вакханалията е неизбежна.

Лаури и Бърнет

Първият трейлър на Лоши момчета: Всичко или нищо разкрива, че новият филм не отстъпва по нищо на своите предшественици и притежава онази иконичната смесица от спиращ дъха екшън и скандален хумор, която направи Лоши момчета толкова популярен и обичан от феновете франчайз. 


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: