HomeКРАСОТАНай-търсените козметични процедури сред звездите

Най-търсените козметични процедури сред звездите

знаменитостите

Най-търсените козметични процедури сред звездите

RF Microneedling е най-търсеното лечение сред знаменитостите през 2024 г. със 166 000 търсения, според проучване на Luxe Cosmetics.

Проучване, проведено от Luxe Cosmetics, разкри най-търсените козметични процедури за знаменитости през 2024 г. Google Keyword Planner е използван за анализ на данните от търсенето, предоставяйки ценна информация за нивото на интерес към най-популярните козметични процедури сред знаменитостите. 

RF Microneedling е най-търсената козметична процедура през 2024 г. със 166 000 търсения. LED светлинната терапия е най-достъпното лечение в списъка. Освен това трябва да знаете, че три от най-търсени козметични процедури в списъка са одобрени от Ким Кардашиян и че повечето от козметичните процедури, които знаменитости търсят, са подмладяващи.

RF Microneedling

Фракционният радиочестотен микронидлинг е минимално инвазивна процедура за намаляване на появата на бръчки, заличаване на белези, белези от акне, отпусната кожа и стрии. Подходяща е за всички типове кожа. Добавянето на радиочестотна енергия към процедурата с микроигли помага за допълнително стимулиране на естествения колаген и процеса на оздравяване на тялото, разкривайки по-стегната и подмладена кожа.

RF Микронидлинг включва използването на набор от много фини игли за създаване на микроскопични рани на различни предварително определени дълбочини в дермата, без да се засяга епидермиса. Доставянето на енергия и директното термично нагряване на дермата води до производство на нов колаген и еластин. Наличието на непокътнатия епидермис и околната дермална тъкан води до бърза повторна епителизация и по този начин периода на възстановяване е минимален.

Ким Кардашиян

Мегън Фокс

Emsculpt Neo

Emsculpt Neo се нарежда на второ място в списъка със 115,1 хиляди търсения. Това неинвазивно лечение за премахване на мазнините, тонизиране на тялото и увеличаване на мускулната маса струва между $700 и $1000 на сесия. EmSculpt Neo е терапия за контуриране на тялото, която използва силата на радиочестотата (RF) и фокусираната електромагнитна енергия с висок интензитет (HIFEM) за едновременно тонизиране на мускулите и топене на мазнини.

Холивудската икона Меган Фокс е един от най-големите защитници на това лечение. По време на процедура пациентите усещат мускулни контракции, благодарение на които една процедура с Emsculpt Neo се равнява на 5 тренировки във фитнес зала.

LED фототерапия

LED светлинната терапия се нарежда на трето място в списъка на най-търсените козметични процедури с 64,1 хиляди търсения. Процедурата на Chrissy Teigen засилва ефекта против стареене и намалява възпалението. Това е една от най-достъпната козметична процедура в този списък. LED терапията е неинвазивна процедура за кожата на лицето, при която се използва нетермична ултравиолетова светлинна енергия, излъчвана чрез полупроводникови диоди. Тя задейства естествените процеси на клетките на тялото ни, за да ускори подмладяването и подобряването на кожата.

Тази клинично доказана процедура осигурява един от най-бързите и сигурни начини за премахване на видимите признаци на стареене, акне и други кожни дефекти, както и за лекуване на чувствителната кожа.

Ултерапия

Ultherapy е нехирургичен лифтинг на лицето и се нарежда на четвърто място в списъка с 63,7 хиляди търсения. Дженифър Анистън е една от знаменитостите от А-списъка, които използват тази разкрасителна процедура, която тонизира, стяга и стимулира производството на нови колагенови влакна в тялото и струва $2300 на сесия.

Ultherapy® първоначално беше използвана за справяне с увисването в три ключови области: на веждите, под брадичката и на шията. По-късно FDA го одобри за намаляване на дълбоките бръчки на деколтето, областта под гърлото в горната част на гърдите.

Дженифър Анистън

Вампирско лице или плазмолифтинг

Vampire Facial, известна още като терапия с богата на тромбоцити плазма, е на 5-то място в списъка с лечения с 63,6 хиляди търсения. Вампирският лифтинг е козметична процедура която използва кръвта на пациентката за потенциална борба с признаците на стареене. 

Тази процедура за лице, станала известна от Ким Кардашиян, стимулира обновяването на кожните клетки и елиминира белезите от акне. Вампирският лифтинг на лицето е неинвазивна процедура изискваща само локална анестезия. Трябва да има минимално време на престой, а страничните ефекти могат да включват парене, сърбеж или подуване. Уверете се, че процедурата се извършва от обучен медицински специалист със стерилна игла. 

EMFace

EMFace се нарежда на шесто място в списъка с 54,6 хиляди онлайн търсения. Любимото лечение на Джесика Симпсън струва между 3000 и 4000 долара на сесия, което го прави второто най-скъпо в този списък. Тази терапия третира кожата и мускулите на лицето, предизвиквайки филър ефект без игли благодарение на радиочестотата.

Виктория Бекъм

Лице на гейша

Geisha Facial се нарежда на последно място в списъка на най-търсените козметични процедури с 26,2 милиона търсения. Тази терапия, направена от птичи изпражнения, е любимата на Виктория Бекъм, изглажда, избистря и подхранва тена.


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: