HomeМЕСТА Пет от най-престижните частни клубове

 Пет от най-престижните частни клубове

клубове

 Пет от най-престижните частни клубове

Новата генерация частни клубове по света е изключителна симбиоза, в която ексклузивността е в хармония с разнообразието, а традицията е вдъхновена от иновацията. 

В последните години сцената на частните клубове е претърпяла забележителна трансформация. Излизайки извън своите традиционни граници, за да привлича по-млади и по-разнообразни членове. Това, което някога беше областта на утвърденият елит, днес се е превърнало в динамична общност. Професионалистите търсят не само връзки, но и уникални преживявания, които обогатяват техния живот.

Отминаха времената, когато частните клубове бяха свързани само с по-възрастни, утвърдени общности. Днешните частни клубове предлагат жива вселена на нетуъркинг възможности, професионално развитие и инициативи. От съвременни удобства и програма за събития, до политики, насърчаващи членството в различни фондове, професии и култури – частните клубове  се превръщат в центрове на активност. Там се срещат идеите и амбициите на по-младото поколение. Ето кои са най-добрите клубове според Worth Magasine за 2024 г.

Aman New York, USA  

Аман Ню Йорк представлява перфектната симбиоза между лукса и привилегиите. Членовете на този елитен клуб имат ексклузивен достъп до изискани лаундж пространства, резервации в най-изящните ресторанти като Arva и Nama, както и до изключителния СПА център на Aman. За тези, които ценят най-високите стандарти на разкош и комфорт, членството в Аман Ню Йорк е неповторимо. Цената за членство започва от $200,000 за първоначална такса и $15,000 годишно.

Aman New York, USA  

The Aster, Los Angeles 

The Aster, Los Angeles 

Намиращ се в сърцето на Холивуд, The Aster предлага не само изключителни гледки към най-забележителните места в Лос Анджелис, но и богато разнообразие от пространства и събития. От лаундж до кино, звукозаписно студио, зала за срещи и работни пространства, The Aster е мястото, където се събират творческите умове. Членството започва от $2,800 за лица под 33 години и $3,600 за индивидуални членове годишно.

The Battery, San Francisco 

Представляващ съвременен социален клуб и бутиков хотел, The Battery е сърцето на обновяващия се Сан Франциско. Освен луксозни удобства и стилни пространства за срещи, този клуб също така се отличава със своята филантропична програма Battery Powered, която събира членовете за подпомагане на социални и екологични инициативи. Цената за членство е $2,400 годишно.

The Battery, San Francisco 

Casa Cipriani, New York City  

Casa Cipriani, New York City  

Уютно разположен в иконичната Battery Maritime Building в Ню Йорк, Casa Cipriani предлага на членовете си елегантна обстановка, пренасяща ги в света на стил и изисканост. С традиционното италианско гостоприемство, този клуб предоставя неповторими възможности за кулинарно изживяване. Цената за членство варира от $2,900 за лица под 30 години до $3,900 за индивидуални членове годишно.

The Ned Club, London 

Съчетавайки класическия шик с модерната елегантност, The Ned Club в Лондон представлява идеалното място за изискан релакс и забавление. От разкошни настанявания до изключителни ресторанти и барове, този клуб е мечтаното място за срещи и наслада на богати удобства. Цената за членство е $5,000 годишно.


Със своята ексклузивност и разнообразие на предлаганите услуги, частните клубове не просто задоволяват очакванията на своите членове, а ги превръщат в реалност, която те се радват да преживяват. Всеки от тези клубове носи със себе си своята уникална история и възможност да се създадат неповторими спомени за цял живот.

The Ned Club, London 

банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: