HomeКРАСОТАИновациите в света на маникюра и гел лаковете

Иновациите в света на маникюра и гел лаковете

маникюра

Иновациите в света на маникюра и гел лаковете

Milano Cosmetic не просто предлага продукти за маникюр и педикюр – те създават изкуство.

Марката Milano Cosmetic е призната от много маникюристи и клиенти на салони за красота. Днес онлайн магазинът Milano разполага с повече от 3000 продукта, включително 1600 нюанса гел лакове. Както и всички необходими течности за маникюр, основи, топове, консумативи, продукти за дизайн на нокти и оборудване за салони за красота. Компанията започна работа през 2015 г., а през 2017 г. вече навлиза на пазара в Украйна и Европа. До 2022 г. марката заема и успешно поддържа позицията си в топ 5 на компаниите в Украйна по продажби на гел лакове.

Екипът на Milano Cosmetic включва повече от 100 служители, които отговарят за производството, контрола на качеството, работата на онлайн магазина и продуктовата логистика. Можете да поръчате продукти онлайн не само в България, но и в 36 страни по света. 

Гел лакове Milano Cosmetic

Компанията разработва уникални формули и цветове на гел лаковете, за които суровините пристигат от САЩ, а производството е в Украйна. Гел лаковете изсъхват в лампа само за 30-60 секунди. Те се носят 3-6 седмици без начупване, дефекти или избледняване на слънце.

Milano Cosmetic

Премиум качество на достъпна цена

Milano Cosmetic не само предлага гарантирано високо качество, но го прави на достъпни цени. Използвайки собствени формули и оптимизирайки разходите, те произвеждат продукти, които не отстъпват на луксозните световни марки, но в същото време са на достъпна цена. За всеки, който търси нещо специално, Milano Cosmetic предлага необичайни цветове гел лакове, гумени основи, диамантен топ, основи за отслабени нокти. Както и уникална луксозна линия от 15 ml и 10 ml, удобен формат на бутилка от 4 ml за художници, които работят у дома и др.

В хода на своето съществуване Milano Cosmetic се превръща в неразделен елемент от индустрията за красота. Това ги мотивира да реагират своевременно на тенденциите и желанията на клиентите. Както и да разработват и предлагат най-добрите и винаги актуални материали за маникюр. От скоро Milano Cosmetic предлагат и корейска линия за грижа за косата – шампоани, балсами, олиа и маски. 

Не пропускайте възможността да се запознаете отблизо с марката е нейните продукти от 26-ти до 28-ми април в Интер Експо Център София на най-голямото бюти изложение на Балканите – ARENA of BEAUTY 2024


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: