HomeПОДКАСТМенторската програма, която променя живота на младите жени

Менторската програма, която променя живота на младите жени

менторска програма

Менторската програма, която променя живота на младите жени

В новия епизод на подкаста “Madamsko представя” се срещнахме с Лиана Петрова и Катерина Николаева. Две млади жени, които са преминали менторската програма на сдружение “Дамски форум”, а днес са част от Алумни клуба. За тях това е било истинско преживяване, което е ги е вдъхновило не само в професионален план, но и в личен.

Лиана Петрова е завършила “Broadcast Journalism” и магистър „Media Production“ в Англия. След 6 години отдадени на образование, доброволни стажове, инициативи и кариерно развитие се връща в България с идеята да бъда близо до семейството си, както и да използва наученото тук. Работила е в различни браншове от застрахователната индустрия в Англия, през най-различни международни проекти до сферата на социалните услуги. Към момента е Маркетинг и ПР мениджър в автомобилната индустрия.

Катерина е завършила „Финанси“ в Икономически университет в гр. Варна, но в последствие допълва своето образование в сферата на маркетинга. Професионалният ѝ опит е в компании от различни браншове, като най-продължителен е във фармацевтичния бизнес. В момента се занимава с маркетинг, има опит и в областта на финансите и в event management-a.

Алумни клуб

Двете момичета са част от Алумни клуба на Дамски форум, който е продължение на менторската програма и осигурява възможности за обмен на опит и съвети между участниците. Те споделиха, че връзките, които са създали по време на програмата, са останали здрави и след края ѝ. Това им дава увереност и подкрепа да преодоляват предизвикателствата по пътя си към успеха.

Ако искаш и ти да изградиш и развиеш умения, полезни за разширяването на хоризонтите, както и за повече самочувствие и увереност в бизнеса и обществото, то сега е моментът да го направиш! До 15.04 тече набиране на кандидатури за Менторска програма 2024. Участието в програмата е безплатно. Менторската програма на Дамски Форум е част от международната програма „Одисей“, въведена в България от форума. 

В разговора ни ще чуете още:

• Какво беше най-ценното, което сте научили от своя ментор?

• Как протича менторската програма? 

• Какво се промени на вас след приключване на програмата?

Целия разговор може да чуете в Soundcloud, Spotify и YouTube


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: