HomeКРАСОТАГоляма процент от дамите експериментират с маникюра си

Голяма процент от дамите експериментират с маникюра си

маникюр

Голяма процент от дамите експериментират с маникюра си

Все повече жени се опитват да запазят баланса между модерното и практичното, между изразителността и семплото. Относно маникюра, жените се стремят към по-семпли и практични решения във формата и декорацията.

arena of beauty

„Ако досега жените експериментираха единствено с цветовете, при избора на маникюр, то в момента се наблюдава тенденция на рязък завой и в дължината на ноктите.“ – категорична е Цветелина Тренова, професионален маникюрист с над 20-годишен опит и главен обучител към ЦПО „Цветелина Тренова“ и GEL.IT.UP by GIUP Angels.

маникюр

По думите й все повече клиенти предпочитат да скъсят досегашния екстремен маникюр и да заложат на нещо по-семпло и практично във формата. Определено тази година модата налага да сме по-умерени в дължината, но все така дръзки в нюансите. „Търсят се фини, дискретни декорации, които нежно да задържат погледа на останалите, но не и да натрапват своето присъствие върху нокътната плочка. Това, разбира се, не изненада колегите в бранша. Предвид забързаното всекидневие и ограниченото свободно време, късият маникюр гарантира по-бърза работа, съответно и по-експресна поддръжка. Междувременно се запазва тенденцията за, така любимите на всички, овални форми, които дорпинасят за съвършения завършек на пръстите.“ – добавя още Цветелина Тренова.

GEL.IT.UP by GIUP е създадена през 2011-а в Гърция. От 10 години се разпространява активно и в България. Днес продуктите са от най-висок клас и се разпространяват в хиляди салони за красота в голяма част от страните в ЕС и не само : Гърция, България, Белгия,Кипър, Франция, Холандия, Израел, Ливан, Сърбия, Швейцария, САЩ. 

И тази година екипът на GEL.IT.UP By GIUP ще бъде част от най-голямото бюти изложение – Арена на Красотата 2024 в Интер Експо Център София от 26-ти до 28-ми април. 


Прочети още: Как IT преобразява бюти индустрията


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: