HomeИНТЕРЕСНОПет скандални романа на държавни глави

Пет скандални романа на държавни глави

държавни глави

Пет скандални романа на държавни глави

Държавните глави са съвсем обикновени хора, които също са склонни да имат любовни връзки. Не ги спира нито високото положение, нито семействата им.

Моника Люински и Бил Клинтън

  Двугодишна афера между 22-годишна стажантка в Белия дом и президента Бил Клинтън почти доведе до краха на политическата му кариера. Люински признава, че смята всичко това за ужасна грешка. Спокойният живот на момичето приключва и тя става обект на подигравки. Предлагали й да изкара пари от скандала, но тя не го направила и заминала да учи в Европа. Връщайки се в Съединените щати с диплома по психология, Моника не можа да си намери работа, навсякъде й била отказвана работа.

  След 17 години Моника решава да говори открито и заема поста съветник на фондация Bystander Revolution, която помага на онези, които са станали жертва на виртуален тормоз.

  Моника Люински и Бил Клинтън

  Мерилин Монро и Джон Кенеди

  Мерилин Монро и Джон Кенеди

   Мерилин Монро започва сексуална афера с Джон Кенеди, когато той все още е сенатор и която продължава 6 години. За актрисата всичко приключва с разпадането на брака й с единствения човек, който я обичал истински – баскетболиста Джо ДиМаджио.

   Мерилин Монро живеела с надеждата, че Кенеди ще напусне жена си и ще я направи първа дама, но чудото не се случило. Разбирайки, че Кенеди не се интересува от нея като съпруга, Монро започва да се изнервя и да го притеснява с истерии и обаждания. Директорът на ФБР Хувър съветва братът на Джон, Робърт, да се заинтересува от истеричната Монро. Историята се повтаря и с Робърт и всичко завърши трагично – със самоубийството на холивудска звезда.

   Силвия Кристел и Валери Жискар Д’естен

   Обществото приема романтиката на звездата от филма „Емануел” Силвия Кристел и женения президент на Франция Валери Жискар Д’естен като нещо естествено. Те се запознават преди Валери да стане президент и той никога не е криел аферата си. Кристел се появява на дипломатически приеми и дори редовно се изявява като домакиня, придружавайки президента при пътувания. Президентът имал все по-малко време за красавицата, а след това назначава човек в администрацията си на длъжност „агент за връзки с киното и театъра“, който търсел красиви актриси за шефа си и го събирал с тях.

   Силвия Кристел и Валери Жискар Д'естен

   Франсоа Митеран и Ан Пенжо

   Франсоа Митеран и Ан Пенжо

   Митеран бил смятан за примерен съпруг и многобройните му афери стават известни едва след смъртта му. Президентът имал две семейства – официално и паралелно (любовницата му Ан Пенджо и общата им дъщеря). Между другото, той обичал второто си семейство повече и прекарвал повече време с него, отколкото с официалното си семейство. Това предизвиква голям скандал след смъртта на президента, тъй като и двете семейства живеели в Елисейския дворец и затова мнозина казвали, че политикът е злоупотребил със служебното си положение. Вдовицата отказва да покани Анна Пенжо и дъщеря й на погребението на съпруга си, но те все пак отишли.

   Франсоа Оланд и Жюли Гайе

   Дълго време никой не знаел за този роман между президента на Франция и актрисата Джули Гайе. През януари 2014 г. репортери засекли държавния глава да паркира скутера си близо до апартамента на Гайе. Актрисата била възмутена от случващото се и дори съдила таблоида, публикувал снимките. Избухнал скандал, след който Оланд се развежда със съпругата си и рейтингът му паднал рязко. Напротив, популярността на Джули Гайе рязко скочила, тъй като гражданите я съжалявали толкова, колкото и съпругата на президента.

   Франсоа Оланд и Жюли Гайе

   Източник: zefirka.net


   банер вайбър

   MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

   * indicates required
   Share With: