HomeСЪБИТИЯЗвезден концерт у нас с музиката на Тина Търнър 

Звезден концерт у нас с музиката на Тина Търнър 

Звезден концерт у нас с музиката на Тина Търнър 

Световноизвестният концерт, обиколил света, най-накрая пристига в България! На 3 юни, зала 1 на НДК ще бъде свидетел на музикално шоу, което ще ви отведе обратно във времето, докато изпълнителите на сцената ще ви напомнят за всички феноменални моменти, свързани с кралицата на рока – Тина Търнър.

Под наслов „Simply The Best“, концертът обещава да предложи на зрителите най-доброто от музикалното наследство на Тина Търнър. С повече от 40 изпълнители на сцената, тази вечер ще бъде изпълнена с енергия, емоции и невероятни музикални изпълнения. Феновете на Тина Търнър ще имат възможността да се потопят в нейното великолепие, като ще чуят любими хитове като „Proud Mary“, „What’s Love Got to Do with It“, „The Best“, „We Don’t Need Another Hero“ и много други. Изпълнителите ще пренесат атмосферата на нейните концерти директно в България, като няма да липсва ентусиазъм и страст. Освен музиката на самата Тина Търнър, зрителите ще бъдат изненадани и с изпълнения на песни от групи като Gun’s N’ Roses, Deep Purple, AC/DC и други. 

Тина Търнър беше известна със своите буйни, енергични сценични изпълнения и мощни вокали, често наричана „кралицата на рокендрола“ и артист, който остави незаличима следа в света на музиката, развлеченията и културата. Тя е неизчерпаемо вдъхновение за мнозина, а значимостта ѝ обгръща поколения. Търнър е определяна като най-успялата жена в рока със своите 12 награди Грами и продавайки повече концертни билети от всеки друг солов изпълнител в историята. Прощалното ѝ турне е посетено от над 1 милион души. За съжаление, „кралицата на рокендрола“ си отиде миналата година на 83 години. 

Всички, които искат да изживеят една незабравима вечер с музиката на неповторимата Тина Търнър, изпълнена с много енергия и страст, могат да закупят своя билет ТУК. Организатор на събитието е Pragma Music Entertainment.


Прочети още: „Кралицата на рокендрола“ Тина Търнър си отиде на 83 години


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: